fira de sant miquel a hostalric

tallers artesans, exposicions, visites guiades, parades d’artesans, espectacles infantils ...

 

Fira de Sant Miquel a HostalricCap de setmana del 28 al 30 Setembre 2019 , La Selva - Girona


La Fira de Sant Miquel és la primera fira que es fa a la vila després de l’estiu i és un gran aparador en el que la Hostalric mostra els seus atractius, el seu comerç i els seus punts d’interès estretament vinculats amb el seu patrimoni arquitectònic, cultural i històric.


Tres dies de Fira de Sant Miquel que proposen activitats per a tota la família com tallers, jocs de cucanya, l’hora del conte, música o atraccions. Durant aquests dies també es faran visites guiades al castell d’Hostalric, una trobada de puntaires de Catalunya i la tradicional i esperada cercavila de les Majorettes d’Hostalric, una formació integrada només per homes, que només surt en cercavila per la Fira de Sant Miquel.


Enguany, s’ha volgut esponjar la Fira repartint activitats entre la plaça de la Vila, la plaça dels Bous i la plaça de can Llensa. Aquesta és la primera Fira de Sant Miquel que es fa amb la plaça dels Bous remodelada i amb l’oferta d’un centenar de places d’aparcament, darrera de la Domus Sent Soví, un aparcament que està en funcionament des de fa unes mesos, al nucli històric.


La plaça 1 d’Octubre, una espai de nova creació a l’entorn de la torre dels Frares, un dels llocs emblemàtics de la vila, s’inaugurarà el dia 1 d’octubre amb la presència de les autoritats locals. La creació d’aquesta plaça i el seu nom, que homenatja el referèndum de l’1 d’octubre de 2017, ha estat consensuada per tots els grups polítics amb representació municipal: PDeCat, ERC i IC-Verds i  l’entitat Crida Hostalric.  
www.hostalric.cat

Telèfon: 972 87 41 65


 

temps de tardor / fires de pagès

Fira de Sant Miquel a Hostalric

Des del 27  al 29 de setembre 2019, La Selva >> Antigament, la Fira de Sant Miquel d’Hostalric, era una de les festes més concorregudes de la comarca de la Selva. Durant aquests dies, pagesos i ramaders es concentraven a la Plaça dels Bous i centenars de persones omplien els carrers de la vila.

temporada de bolets : fires, festes, mercats 

Festes i Fires

dels Bolets

Tardor a Catalunya

Mercats del Bolet

al Pirineu

Tardor a Catalunya

Restaurants i Fondes

Menús Boletaires

la cuina del bolet

Escapades Gourmet

Hotels amb encant

per gaudir dels bolets

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants

a Catalunya

millors cuines del país

Restaurants Carta

de temporada

les 4 estacions a taula

Escapades de tast

Hotels Gourmet

tast & relax al teu país

Restaurants de Catalunya, els Clàssics

Restaurants Clàssics de Catalunya

El canon de la cuina catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Els millors restaurants de Catalunya

Restaurants amb estrella Michelin i +

El canon de l’alta gastronomia catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Hotels gastronòmics

Escapades amb Estrella

luxe gourmet, millors restaurants amb hotel

Una selecció d’Hotels-restaurant que han merescut el reconeixement dels crítics gastronòmics i aficionats gourmet del país i internacionals: estels Michelin, sols Repsol o ser membres d’exclusives associacions gastronòmiques com Relais & Chateaux o Petits Grans Hotels de Catalunya...

Hotels rurals amb cuina casolana

Hotels rurals amb cuina de la terra

establiments familiars, hostals i cases rurals

Una selecció d’Hotels, hostals, fondes i allotjaments rurals on hi trobareu unes intal·lacions amb la comoditat i el confort suficients per gaudir d’un descans actiu coneixent el territori i alhora,

gaudint de la cuina del país ..