fira de sant andreu de falset - rebost de nadal al priorat

on anem avui al priorat? mercat de productes de proximitat, tasts de vins , xerrades, espectacles, sessió de contes, ...

 

Fira de Sant Andreu  de Falset

Cap de setmana del 29 de novembre a l‘1 de desembre 2019,

el Priorat >


Falset celebra aquest cap de setmana (els dies 23, 24 i 25 de novembre) la tradicional Fira de Sant Andreu. En el marc de la Fira, que un any més comptarà amb la presència de productors de proximitat i seguirà tenint un caràcter multisectorial i lúdic, hi tindran cabuda actes diversos, amb l’objectiu d’oferir un programa complet i per a tots els públics. També s’ha organitzat una jornada de rebaixes (a l’estil del black friday anglosaxó) tant per al divendres com per al dissabte, organitzada per l’Associació de Comerciants de Falset. També s’han previst xerrades, tallers infantils, tastos de vins i jocs tradicionals, entre d’altres activitats.


Programació

La Fira ocuparà, com és habitual els últims anys, diversos carrers i places de Falset de les 11 a les 21 h. A la plaça de la Quartera s’hi situaran les parades d’artesania, alimentació i el Rebost de Nadal; als carrers de Baix i Josep Campàs s’hi ubicaran parades diverses; al carrer Miquel Barceló s’hi exposarà la mostra de vehicles, i a l’aparcament de l’Euterpe s’hi podran trobar les atraccions infantils. A banda, la Biblioteca Salvador Estrem i Fa i el teatre L’Artesana també seran escenari de diversos actes.


La Fira de tota la vida


DISSABTE 30 DE NOVEMBRE

A partir de les 09.00 h ESMORZAR

DE L’OLI NOU
Restaurant Quinoa i Vins i Olis del Priorat us oferiran un esmorzar de brasa i degustació de l’oli

nou.

Davant del Restaurant Quinoa.

Organitza: Restaurant Quinoa i Vins i olis del Priorat.


De 09 a 13h  3r DIA DEL PAISATGE
Al Castell de Falset
09.00 Inscripcions, 09.15 Presentació i benvinguda institucional, 10.45 h Festival Most. Presentació i projecció de la pel·lícula: Anatomia dels sentits. 11.15 h Ponències i debat: la transició energètica als pobles. 12.15 h Debat i cloenda.
Informació: www.prioritat.org / www.priorat.cat

Organitza: Comissió del paisatge i la sostenibilitat del Priorat

De10 a 14.00h 5a TROBADA D’INTERCANVI DE PLAQUES DE CAVA A la Plaça de la Quartera


DIUMENGE 1 DE DESEMBRE

De09.30 a14.00hCAMPIONATDEJUDOVILADEFALSET Al pavelló poliesportiu

Organitza: Club de Judo Priorat.

A les 10.30 h TIRADA-MOSTRA DE BITLLES TRADICIONALS
A les 10.30 h inscripcions. A les 11.00 h inici de tirades. A les 14.00 h cloenda i entrega de diplomes i premis als participants. Categoria A: de 7 a 12 anys. Categoria B: a partir de 13 anys. Més informació: www.bitlla.com

Al recinte firal, camp de futbol vell.

Organitza: Centre d'Estudis Falsetans, La Clavellinera, Associació de Jubilats de Falset. Col·labora: Ajuntament de Falset i Coordinadora Intercomarcal de Bitlles


D’11 a14 h MOSTRA DE CONSERVES
Tècnica, ús i degustació de conserves casolanes, ratafies, codonyat i d’altres productes de la terra. Exposició de materials i estris per la elaboració dels productes.


INICI DE LA FIRA
Dissabte a les 11.00 h.
HORARI DE LA FIRA: Dissabte i diumenge d’11.00 a 21.00 h.
ESPAIS DE LA FIRA: Plaça de la Quartera, parades d’artesania, i alimentació. Carrer Josep Campàs, parades diverses.
Pàrquing de l’Euterpe, atraccions.


Per últim, i al marge de gaudir de les parades multisectorials i les atraccions infantils, la Fira de Sant Andreu també serà bon moment per visitar el nou Castell de Falset-Museu Comarcal. Divendres i dissabtes estarà obert de 10 a 14 h i de 17 a 19 h, i diumenge, de 10 a 14 h.

Podeu trobar tota la programació detallada al web adjunt: 


www.falset.orgPrograma Fira Sant Andreu 2018


 

Fira de Sant Andreu de Falset

Cap de setmana del 29 de novembre a l‘1 de desembre 2019, el Priorat > La Fira de Sant Andreu és una fira antiquíssima, que antigament servia per preparar-se i proveir-se de cara a l’hivern. Avui dia és una fira que té un vessant artesà, amb productors de proximitat i un altre vessant de caràcter més lúdic, habitual a les fires del país.

temps de tardor / fires de sant Andreu

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants

a Catalunya

millors cuines del país

Restaurants Carta

de temporada

les 4 estacions a taula

Escapades de tast

Hotels Gourmet

tast & relax al teu país

Restaurants de Catalunya, els Clàssics

Restaurants Clàssics de Catalunya

El canon de la cuina catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Els millors restaurants de Catalunya

Restaurants amb estrella Michelin i +

El canon de l’alta gastronomia catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Hotels gastronòmics

Escapades amb Estrella

luxe gourmet, millors restaurants amb hotel

Una selecció d’Hotels-restaurant que han merescut el reconeixement dels crítics gastronòmics i aficionats gourmet del país i internacionals: estels Michelin, sols Repsol o ser membres d’exclusives associacions gastronòmiques com Relais & Chateaux o Petits Grans Hotels de Catalunya...

Hotels rurals amb cuina casolana

Hotels rurals amb cuina de la terra

establiments familiars, hostals i cases rurals

Una selecció d’Hotels, hostals, fondes i allotjaments rurals on hi trobareu unes intal·lacions amb la comoditat i el confort suficients per gaudir d’un descans actiu coneixent el territori i alhora,

gaudint de la cuina del país ..