activitats d’estiu al museu pau casals, el vendrell

maridatges musicals amb el col·lectiu terra i taula i l’associació de músics del baix penedès, vins i caves jané ventura i avgvstvs forvm...

 

Maridatges Musicals maridats amb vins i caves

dels cellers Jané Ventura i Avgvstvs ForvmCeller Avgvstvs Forvm,

quan el Penedès besa el mar

El Vendrell, Baix Penedès>>  Avgvstvs Forvm ha vist reconeguda la qualitat de la seva feina entre els consumidors més exigents de l’alta gastronomia. Les valoracions dels seus vins i vinagres, tant a nivell nacional com internacional així ho demostren. I amb fets : 2 de cada 3 ampolles van a parar a l’exportació : dels Estats Units i el Canadà, al Benelux, Alemanya, l’extrem orient i Austràlia-Nova Zelanda.

>> www.avgvstvsforvm.com/ca/


Jané Ventura,

esperit Penedès

El Vendrell, Baix Penedès>>  Tres generacions enamorades del paisatge i la terra que es troba entre el mar i la muntanya amables del Penedès. Jané ventura és un d’aquests cellers que com els vins excel·lents ha millorat a cada generació, aprenent de la tradició, respectant la vinya i obrint-se a una modernitat ben entesa.

>> CELLER-JANE-VENTURA-ENOTURISME-PENEDES & CAVA

 

Activitats d’estiu al Museu Pau Casals

27/07/2017  - 03/08/2017, El Vendrell >> Tornen els maridatges musicals que organitzem amb el "Col·lectiu Terra i Taula" i els Músics del Baix Pendès. Una experiència única en el marc incomparable dels jardins del museu. Feu ja la vostra reserva!

Activitats d’estiu

al Museu Pau Casals

27/07/2017  - 03/08/2017, El Vendrell >>


El col·lectiu de Productors i Cuiners del Baix Penedès “Terra i Taula” i l’Associació de Músics del Baix Penedès seran els encarregats una vegada més, de sorprendre’ns amb un joc de sabors, aromes i música espectacular als maridatges que el Museu Pau Casals organitza per aquest estiu. Uns tasts especials creats per l’ocasió, de la mà dels xefs del Vell Papiol, Lo Mam, Ull de Llebre i l’Obrador, maridats amb vins i caves dels cellers Jané Ventura i Avgvstvs Forum.


Aquest any tots els plats estan inspirants amb la garrofa, aquest ingredient tant típic del Baix Penedès i que el Col·lectiu Terra i Taula sempre ha reivindicat.


Juntament amb els cuiners i restauradors, formarà part també del maridatge el conjunt musical Et-Co* un projecte “exploratiu” de World Music de Sonia Linares Berroy (Veu/Guitarra), David Chueca Folch (Guitarra), Antonio Leon (Baix) i Mariano Valera (Percussió) en una proposta que busca una trobada amb el ritual i la musicalitat primària amb ritmes ètnics i atmosferes contemporànies y psicodèliques.

Amb el seu primer disc Liberto! (Marlee Re-cords, 2014) Et-Co* ha recorregut espais emblemàtics com el Mercat de les Flors, Teatre San Andreu, Auditori de Calafell; Premis que inclouen: 2n premi de la Fira de la Música de Cardedeu 2014, 3rs finalistes D.O Tarragona 2015, Premi Track Baix Penedès 2015, seleccionats per la convocatòria SGAE +100 Autor 2015. Actualment es troben desenvolupant el seu 2n treball discogràfic, PRiMe.


Per aquesta ocasió tan especial, han seleccionat quatre temes que, per les seves característiques, mariden perfectament amb els plats i els vins que han elaborat des del col·lectiu “Terra i Taula” i que s’ han adaptat expressament per a l’ocasió.


Els Maridatges 2017 mantenen la ubicació de la passada edició i es realitzaran als jardins de la Vil·la Casals, un indret únic, fresc i acollidor que embolcalla l’activitat com aquesta es mereix.


Dates: 27 de juliol i 3 d’agost

Horari: De 20:00 a 21:30h

Preu: 20 euros

Places limitades. Cal fer reserva prèvia al 977 684 276 o al c/e museu@paucasals.orgwww.paucasals.org


 
DEL  MAR
../GOURMETCATALUNYA/DEL_MAR.html
XOCOMEL
../GOURMETCATALUNYA/XOCOMEL.html
VIANDES & CARNS
../CARNS_GOURMET/CARNS_XARCUTERIA.html
DELICATESSEN
../GOURMETCATALUNYA/DELICATESSEN.html
MERCATS
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
FORMACIÓ
../GOURMETCATALUNYA/FORMACIO.html
AGENDA
../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
DEL CAMP
../GOURMETCATALUNYA/DEL_CAMP.html
PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/PAISDEVINS/PORTADA.html
► 
Propostes gastronòmiques i promocions
gourmet
►../GOURMETCATALUNYA/PROPOSTES-GASTRONOMIQUES.html