fira de la mel ecològica i festa del parc del montseny

què fer aquest cap de setmana? fires de pagesos i productors, activitats per a tothom a osona

 

Fira de la mel i del Parc del Montseny


Fira de Mel i festa Viu el Parc


El cap de setmana del 14 i 15 de setembre viurem a El Brull un cap de setmana ple d'activitats.

La Gran Festa Viu el Parc al Montseny té lloc al Brull. Aquest poble, una de les portes d'entrada al parc, es converteix en l'escenari de tallers i actuacions per a tota la família. Acosta't a celebrar el dia gran del parc entre natura i esport. 


El dissabte, 14 de setembre, farem la sortida Matagalls-Montserrat. Es rebrà als organitzadors i als participants durant tot el matí i la sortida dels marxaires serà de les 15h fins a 2/4 de 5 de la tarda.


Festa Viu el Parc

El diumenge també serà un dia complet. Començarem amb la Festa Viu el Parc on el matí s'omplirà de jocs per a la canalla i tallers de vestuari i maquillatge. Ens acompanyarà durant tot el matí en Tinet Pallasso. A les 12.30h farem la Cloenda amb Cia Arlequí.


A la Carpa Itinerant dels 40 anys de la declaració del Parc com a Reserva de la Biosfera oferirem diverses activitats i també hi haurà una pantalla on es passarà fotografies històriques del parc.


Per altra banda, es realitzarà la Jornada tècnica d'apicultura i Fira de Productes ecològics de la Reserva de la Biosfera del Parc Nacional del Montseny.


Us hi esperem a tots!!


http://www.viuelparc.org/parc montseny7a Fira de la Mel Ecològica

El Brull acollirà aquest diumenge 15 de setembre la 7a Fira de la Mel Ecològica. Aquesta és la 6a edició de la fira que se celebra a El Brull. La 7a Fira de la mel ecològica del Brull tindrà lloc de 2/4 de 10 del matí a 2 de la tarda.


1er concurs de mel ecològica a la Fira de la Mel del Brull

El 15 de setembre, en el marc de la Fira de la Mel, tenim la novetat del 1r concurs de Mel ecològic. En aquest concurs, qualsevol apicultor que acrediti ser-ho, podrà presentar una mostra de mel ecològica certificada. A més, les mostres presentades, un cop acabat el concurs, es posaran a disposició del públic assistent per la seva degustació, a la parada de l'AEA.


Hi haurà un primer i un segon premi en una única modalitat de mel multi floral. El 1er i el 2on premi seran una placa obra de l'artista del Brull Josep Valls Hijos.


Per participar-hi cal seguir les bases del concurs.

La Fira de la Mel Ecològica del Brull neix amb l'objectiu d'entendre i conèixer la flora que les envolta, saber amb detall en quin moment floreixen i què ens aporta cada espècie vegetal per tal de saber gestionar amb eficàcia les nostres explotacions apícoles. La jornada està organitzada per Apicultors Ecològics Associats amb la col·laboració de l'Ajuntament del Brull i la Diputació de Barcelona.


La trobada comptarà amb una jornada tècnica sobre la influència de la Vespa velutina i la flora apícola en l'apicultura ecològica.

Aquesta jornada permetrà entendre i conèixer la flora que les envolta, saber amb detall en quin moment floreixen i què ens aporta cada espècie vegetal per tal de saber gestionar amb eficàcia les nostres explotacions apícoles. La jornada està organitzada per Apicultors Ecològics Associats amb la col·laboració de l'Ajuntament del Brull i la Diputació de Barcelona.


La jornada és gratuïta però cal inscriure's a través del servei d'inscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: ruralcat.gencat.cat/inscripcionspatt


http://www.elbrull.cat 

temps de collita!  fires d’artesans i pagesos

Dissabte  i diumenge 14 i 15 setembre de 2019, Osona >>

El cap de setmana del 14 i 15 de setembre viurem a El Brull un cap de setmana ple d'activitats per a petits i grans. El Brull Arriba l'hora de gaudir en família de la gran Festa del Parc! Celebra la Festa Viu el Parc al Montseny al Brull, amb tallers i activitats per conèixer-ne la flora i fauna.

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants

a Catalunya

millors cuines del país

Restaurants Carta

de temporada

les 4 estacions a taula

Escapades de tast

Hotels Gourmet

tast & relax al teu país

Restaurants de Catalunya, els Clàssics

Restaurants Clàssics de Catalunya

El canon de la cuina catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Els millors restaurants de Catalunya

Restaurants amb estrella Michelin i +

El canon de l’alta gastronomia catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Hotels gastronòmics

Escapades amb Estrella

luxe gourmet, millors restaurants amb hotel

Una selecció d’Hotels-restaurant que han merescut el reconeixement dels crítics gastronòmics i aficionats gourmet del país i internacionals: estels Michelin, sols Repsol o ser membres d’exclusives associacions gastronòmiques com Relais & Chateaux o Petits Grans Hotels de Catalunya...

Hotels rurals amb cuina casolana

Hotels rurals amb cuina de la terra

establiments familiars, hostals i cases rurals

Una selecció d’Hotels, hostals, fondes i allotjaments rurals on hi trobareu unes intal·lacions amb la comoditat i el confort suficients per gaudir d’un descans actiu coneixent el territori i alhora,

gaudint de la cuina del país ..