fira mercat modernista a canet de mar

gastronomia modernista, teatre, exposicions, actuacions, nit de tapes de l’època, ...

 

Cap de setmana del 13 al 15 de setembre 2019, el Maresme >> Al setembre a Canet de Mar des de fa nou anys, tenim una cita amb la història. El nostre passat ens espera per recordar com van viure els nostres avantpassats. Reviurem quines inquietuds els movien i què els interessava.

Fira Mercat Modernista

a Canet de Mar

Cap de setmana del 13 al 15 de setembre 2019,

el Maresme >>


Canet es vesteix de modernisme i s'endinsa en aquella època amb actuacions, exposicions, teatre, gastronomia, artesania, conferències, joc de pistes interactiu-El Griu de Canet. Reminiscències dolces d’un temps on la vida passava a un altre ritme, amb passejades pels carrers sota ombrel·les i barrets i amb converses a la vora del foc, però també amb la crida a la feina a través de la sirena de la fàbrica i les llargues jornades laborals.


Fira Mercat Modernista de Canet de Mar

13 - 15 Setembre 2019

Com cada any el centre històric s’impregnarà d'elements, d’ambient, de figuració i de recreació del segle passat i durant tot un cap de setmana podreu gaudir d’actuacions, d’activitats culturals, artístiques, lúdiques, infantils i gastronòmiques, d’espectacles, rutes, exposicions, conferències... i noves propostes que contribueixin a reforçar la singularitat d'aquest esdeveniment.


Aquest any tenim el gust de presentar-vos el cartell guanyador del primer concurs de cartells de la Fira de Mercat Modernista de Canet de Mar. Aquest cartell serà la imatge de la 12a. edició de la Fira, que té com a temàtica principal “El cinema al modernisme”.


Durant el Modernisme el cinema va destacar per apartar-se del realisme, centrant-se en la subjectivitat i en la creació d’efectes visuals que no reflectien necessàriament l’experiència realista. A Europa sorgiren diversos moviments modernistes com el dadaisme i el surrealisme. Molts cineastes modernistes van utilitzar imatges surrealistes per crear reaccions emocionals i psicològiques, però potser el més conegut i gran icona del moviment modernista en el cinema és Charles Chaplin, qui va donar vida a les pel·lícules de cinema mut, amb una gran crítica social sobre les condicions de vida de la classe obrera i marginada.


Per tal d’aconseguir la recreació de l’ambient modernista que la nostra Fira es mereix, us demanem un altre any la vostra implicació: ciutadania vestida d’època, comerços col·laboradors decorant les seves botigues, establiments de restauració oferint plats de l’època i entitats i associacions organitzant activitats que dinamitzin la Fira.

Hi és tothom convidat!
Podeu trobar tota la programació detallada al pdf adjunt: 

http://www.turismecanet.cat

 

Fira - Mercat  Modernista de Canet de Mar

és estiu !  fires d’artesans i pagesos

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants

a Catalunya

millors cuines del país

Restaurants Carta

de temporada

les 4 estacions a taula

Escapades de tast

Hotels Gourmet

tast & relax al teu país

Restaurants de Catalunya, els Clàssics

Restaurants Clàssics de Catalunya

El canon de la cuina catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Els millors restaurants de Catalunya

Restaurants amb estrella Michelin i +

El canon de l’alta gastronomia catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Hotels gastronòmics

Escapades amb Estrella

luxe gourmet, millors restaurants amb hotel

Una selecció d’Hotels-restaurant que han merescut el reconeixement dels crítics gastronòmics i aficionats gourmet del país i internacionals: estels Michelin, sols Repsol o ser membres d’exclusives associacions gastronòmiques com Relais & Chateaux o Petits Grans Hotels de Catalunya...

Hotels rurals amb cuina casolana

Hotels rurals amb cuina de la terra

establiments familiars, hostals i cases rurals

Una selecció d’Hotels, hostals, fondes i allotjaments rurals on hi trobareu unes intal·lacions amb la comoditat i el confort suficients per gaudir d’un descans actiu coneixent el territori i alhora,

gaudint de la cuina del país ..