fira de la mercè, la fira del comerç i la bona teca a calldetenes

espai gastronòmic, mercat de pagès, la cuineta de la fira, degustacions de productes locals, concurs de melmelades...

 

temporada de bolets : destacats !


La Cuina del Bolet als Restaurants del Berguedà

Del 15 Setembre al 15 de novembre 2018 >> Ves per on, a la Senyora Natura li ha donat la gana d’atorgar al Berguedà el privilegi dels bolets. De fet, durant tot l’any n’adorna els nostres boscos perquè ens procurin plaer gastronòmic; però és a la tardor quan ens en regala més i de més variats.

JG Cuina del Bolet Berguedà
Mercats del Bolet a Olvan i Guardiola del Berguedà

Del 01 de Setembre al 30 de Novembre El Mercat del Bolet de Cal Rosal, un dels més antics i coneguts de Catalunya, torna a fer parada aquesta tardor a Cal Rosal, al peu de la carretera C16 (sortides 90 i 92 direcció nord i sortida 95 direcció sud).

Setembre i Octubre de 2018 El Mercat del Bolet de Guardiola del Berguedà a la Plaça Nova de l’Església.

Llegir-ne més 

Fira de la Mercè a Calldetenes

la fira del comerç i la bona teca

29 de setembre, Calldetenes

Enguany, el certamen firal es continua refrescant amb propostes per gaudir amb tots els sentits, sense oblidar-se tampoc dels més petits. 

La propera edició de la Fira de la Mercè arrencarà a les 10 del matí amb el desplegament de tota l’oferta comercial, gastronòmica i artesanal i la posada en marxa de les primeres activitats. De bon matí també s’encendran les brases per poder gaudir d’un esmorzar de forquilla. Així, fins a les 10 de la nit, la Fira convida a passejar entre els estands per tastar els millors productes dels xarcuters, cansaladers i pastissers locals, participar en concursos, prendre part en tallers, passejar entre els estands d’artesania, veure dansa i jugar amb la mascota. A l’edició d’aquest 2018 hi prendran part una seixantena d’estands.


A les 11 del matí tindrà lloc la inauguració oficial de la Fira de la Mercè presidida representants de la Generalitat de Catalunya, acompanyats pel Sr. Marc Verdaguer, alcalde de Calldetenes, i per la Sra. Mercè Pradell, regidora de Festes i de la Fira de la Mercè a la Plaça Onze de Setembre. Serà en aquest escenari on es presentarà el 2n Concurs de Pintura Ràpida, que omplirà de pintors, cavallets i d’art els carrers per plasmar l’esperit firal sobre tela i paper de la mà d’artistes de totes les edats.


Amb caràcter propi i festiu, la fira del comerç i la bona teca no s’oblida del públic familiar, el més nombrós entre els centenars de visitants que passen aquest dia per Calldetenes. Així, la Fira es converteix en un espai de joc i descoberta per a la canalla amb un gran ventall d’activitats infantils i juvenils escampades per tot el recorregut. Entre aquestes propostes hi trobem La Cuineta de la Fira, jocs d’ara i de sempre amb la mascota de la Fira, circuits de trial i segways, entre moltes altres opcions. 


La programació d'aquesta VII Fira de la Mercè la completen altres activitats, la trobada de puntaires, exhibicions de dansa, sardanes, música en viu i un showcooking.


DEL  MAR
../GOURMETCATALUNYA/DEL_MAR.html
XOCOMEL
../GOURMETCATALUNYA/XOCOMEL.html
VIANDES & CARNS
../CARNS_GOURMET/CARNS_XARCUTERIA.html
DELICATESSEN
../GOURMETCATALUNYA/DELICATESSEN.html
MERCATS
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
FORMACIÓ
../GOURMETCATALUNYA/FORMACIO.html
AGENDA
../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
DEL CAMP
../GOURMETCATALUNYA/DEL_CAMP.html
PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/PAISDEVINS/PORTADA.html

temps de tardor / fira de la mercè a Osona

Fira del comerç i la bona teca a Calldetenes

29 i 30 de setembre 2017, Osona >> La Fira de la Mercè, la fira del comerç i la bona teca, proposa per setè any consecutiu una jornada a l’aire lliure per descobrir als visitants el millor de Calldetenes, el seu comerç, gastronomia i un ambient festiu únic. El dissabte 29 de setembre, els carrers i places de Calldetenes tornaran a omplir-se d’ambient i rialles amb els trets distintius d’aquesta festa del comerç: la bona gastronomia local, el caràcter festiu i lúdic, i la dinamització i l’oferta de l’activitat comercial i artesanal.

temporada de bolets : fires, festes, mercats 

Festes i Fires

dels Bolets

Tardor a Catalunya

Mercats del Bolet

al Pirineu

Tardor a Catalunya

Restaurants i Fondes

Menús Boletaires

la cuina del bolet

Escapades Gourmet

Hotels amb encant

per gaudir dels bolets