fira de l’aigua i el benestar a caldes de malavella

què fer avui a girona i comarques? mercat d’artesans, fira de l’aigua, activitats per a als nens...

 

Fira de l’Aigua i el benestar a Caldes de Malavella

El diumenge 6 d’octubre celebrarem la Fira de l’Aigua i del Benestar. El dia abans els gegants sortiran pel poble per començar a fer bullir l’olla! Les activitats començaran diumenge ben d’hora amb una caminada verda. Diferents visites guiades ompliran els Balnearis, les termes romanes, els dolls termals i el Castell de Caldes durant tot el dia. També hi haurà moltes activitats: des de les parades d’artesans, fins als tallers infantils, la cursa de cavalls, la bombolla sensorial de l’espai bebès o el Happy Market

Fira de l’Aigua i el benestar a

Caldes de Malavella


Diumenge 6 d’octubre de 2019, Comarques de Girona


Fira de l'aigua 2019

A l’octubre, torna la Fira de l’Aigua!

El 6 d’octubre no et perdis la 15ª edició de la Fira de l’Aigua!

És una fira sorprenent, que recórrer els orígens de Caldes,

l’època romana, l’auge de la balneoteràpia dels s.XIX i

s.XX, i arriba fins a l’actualitat.


Com sempre comptarem amb una zona de balneoteràpia amb degustació d’aigües i massatges en directe, degustació de còctels elaborats amb l’aigua tònica caldenca, una visita guiada sobre les aigües de Caldes, un espectacle oral anomenat “memòries líquides”, activitats infantils d’èxit com les bombolles de sabó i els jocs gegants, tallers sobre el món romà i modernista, un espai de joc lliure per als més petits, la ludoteca de sons d'aigua i la cloenda amb el mític Concurs de menjadors de calamars a la romana i bevedors d’aigua amb gas, com a màxim exponent de la Cuina Termal.

Entra d'altres, podreu trobar igualment la fira d’artesania i alimentació, i un espai per a les entitats, per tal que la passejada sigui d’allò més profitosa.

Acosteu-vos a viure aquesta fira tan efervescent per a totes les edats!

 


 

 Entre la ratafia, el tast de gintonics o el ja tradicional concurs de menjadors de calamars a la romana i bebedors d’aigua amb gas, la jornada acabarà amb l’espectacular dansa “Dones d’Aigua”a les termes.També veureu la ràdio en directe, jocs gegants i es podrà gaudir de l’aigua en totes les seves formes. No us perdeu la presentació del conte per pintar, la xocolatada popular, sardanes amb el Sardaxou o fins i tot una master class de Swing.  El 7 d’octubre gaudeix de la Fira de l’Aigua! Més informació en programes a part o a l’agenda d’aquest mateix BIM.Adjunt hi trobareu el programa de la fira. 

https://caldesdemalavella.cat/AAFF.pdf 

temps de collita / festes de la sega de l’Arròs

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants

a Catalunya

millors cuines del país

Restaurants Carta

de temporada

les 4 estacions a taula

Escapades de tast

Hotels Gourmet

tast & relax al teu país

Restaurants de Catalunya, els Clàssics

Restaurants Clàssics de Catalunya

El canon de la cuina catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Els millors restaurants de Catalunya

Restaurants amb estrella Michelin i +

El canon de l’alta gastronomia catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Hotels gastronòmics

Escapades amb Estrella

luxe gourmet, millors restaurants amb hotel

Una selecció d’Hotels-restaurant que han merescut el reconeixement dels crítics gastronòmics i aficionats gourmet del país i internacionals: estels Michelin, sols Repsol o ser membres d’exclusives associacions gastronòmiques com Relais & Chateaux o Petits Grans Hotels de Catalunya...

Hotels rurals amb cuina casolana

Hotels rurals amb cuina de la terra

establiments familiars, hostals i cases rurals

Una selecció d’Hotels, hostals, fondes i allotjaments rurals on hi trobareu unes intal·lacions amb la comoditat i el confort suficients per gaudir d’un descans actiu coneixent el territori i alhora,

gaudint de la cuina del país ..