fira de la carbassa i de tots sants a calaf

demostració de cuina  concurs de sopa de carbassa, fira de la carbassa, tasta la plaça! degustacions, parades amb

productes  de la terra, artesans i ecològics...

 

Fira de Tots Sants a Calaf

Alta Anoia

31 d’octubre i 1 de Novembre 2015


La gastronomia de proximitat tornarà a ser la gran protagonista l'1 de novembre de 10h a 13h a la plaça dels Arbres de Calaf.


Arriba la V Fira de la Carbassa de Calaf, una cita ineludible de la tardor

Dilluns 21/10/2019

Repetint la fórmula que cada any atreu més persones, la fira inclourà: tasts gastronòmics, jocs i tallers infantils, una exposició de productes de tardor i el concurs de carbasses gegants. 


Per Tots Sants, el divendres 1 de novembre, Calaf acollirà per cinquè any consecutiu la Fira de la Carbassa. El certamen tindrà lloc a la plaça dels Arbres  i el Raval de Sant Jaume de 10 h a 14 h. El programa mantindrà el format de l'any passat i inclourà activitats com:Tasta la Carbassa, que permetrà gaudir de tastos gastronòmics a preus populars a càrrec de restaurants locals per tal que els assistents puguin esmorzar, fer el vermut o dinar. 

Jocs de la Fira, on hi haurà un Sonàrium -  un espai amb instruments de so fets amb productes reciclats -  i un rocòdrom amb tirolina. 


Exposició de productes de Tardor,  amb diferents paradistes productes de temporada i de proximitat com ara formatges, mel, embotits, coques, xocolates, castanyes, i també artesanies de bijuteria, roba... 


La Carbassa i l'art,  que comptarà amb diversos artistes locals que crearan obres d'art relacionades amb la carbassa.   

A partir de les 11 h, es realitzaran els tallers infantils, on els més petits podran decorar la seva pròpia carbassa. 

La Fira també inclourà el 7è Concurs de Carbasses Gegants on ja s'ha confirmat la participació d'una carbassa de més de 400 kg. A partir de les 08 h, tothom qui vulgui concursar podrà inscriure la seva carbassa perquè  sigui pesada i verificada. 

Els premis s'entregaran a partir de les 13h i hi haurà dues tipologies: general i de l'Alta Segarra, amb premis d'entre 50 a 200 euros. Les carbasses guanyadores seran aquelles que tinguin més pes. 

A l'edició passada la carbassa guanyadora va pesar 502 kg  vinguda des de Corbera d'Ebre. 


Documentació

programa de mà Fira Carbassa 2019 - 1615Kb - PDF6è concurs de carbasses gegants

Per sisè any, Calaf organitza el seu concurs de carbasses gegants. Qui hi vulgui participar, haurà de portar la seva carbassa gegant, a les 8 del matí, a la plaça dels Arbres de Calaf perquè sigui pesada i verificada. Seguidament, es col·locaran totes les carbasses de manera que tothom qui vulgui les pugui admirar sent les de més pes les guanyadores del concurs.


Els premis s'entregaran a partir de les 13.00 h. Al concurs hi haurà dos tipologies de premis, el general i l'Alta Segarra.

A l'edició passada, la carbassa guanyadora de la categoria Alta Segarra va aconseguir un pes de 272 kg, mentre que la de la categoria general, que també havia estat rècord d'Espanya, pesava 441 kilograms.

www.somsegarra.cat/fira-de-tots-sants
 

Fira de la carbassa i de Tots Sants a Calaf, l’Alta Anoia

31 d’octubre i 1 de Novembre 2015>> El cap de setmana del 31 d'octubre i 1 de novembre Calaf celebrarà la Fira de Tots Sants, una festa amb llarga tradició que enguany arriba amb aires renovats, una programació ampliada i propostes originals : demostració de cuina en directe  amb l’Àvia Remei, 1r concurs de sopa de carbassa, Tasta la plaça!!!, gastronomia de qualitat, Fira de la carbassa...

temps de collita / festes de la carbassa

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants

a Catalunya

millors cuines del país

Restaurants Carta

de temporada

les 4 estacions a taula

Escapades de tast

Hotels Gourmet

tast & relax al teu país

Restaurants de Catalunya, els Clàssics

Restaurants Clàssics de Catalunya

El canon de la cuina catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Els millors restaurants de Catalunya

Restaurants amb estrella Michelin i +

El canon de l’alta gastronomia catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Hotels gastronòmics

Escapades amb Estrella

luxe gourmet, millors restaurants amb hotel

Una selecció d’Hotels-restaurant que han merescut el reconeixement dels crítics gastronòmics i aficionats gourmet del país i internacionals: estels Michelin, sols Repsol o ser membres d’exclusives associacions gastronòmiques com Relais & Chateaux o Petits Grans Hotels de Catalunya...

Hotels rurals amb cuina casolana

Hotels rurals amb cuina de la terra

establiments familiars, hostals i cases rurals

Una selecció d’Hotels, hostals, fondes i allotjaments rurals on hi trobareu unes intal·lacions amb la comoditat i el confort suficients per gaudir d’un descans actiu coneixent el territori i alhora,

gaudint de la cuina del país ..