fira del bosc i la natura a bigues i riells

què fer aquest cap de setmana aprop de barcelona? fira del bosc i la natura a bigues i riells

 

Fira del Bosc i la natura de Bigues i Riells

1a Fira del Bosc i la natura

de Bigues i Riells


Diumenge 27 d'octubre de 2019, el Vallès Oriental

Aquest diumenge se celebrarà la primera edició de la Fira del Bosc i de la Natura a Bigues i Riells. Aquesta jornada té per objectiu transmetre a la població la riquesa de l’entorn natural i del patrimoni del municipi.


Per començar, es faran tres xerrades al Centre Cívic i Cultural el Rieral. Primer, Anton Montsant parlarà del “Bosc i aprofitament sostenible”. Després, Ferran Capdevila explicarà l’ “Evolució i usos dels boscos de Bigues i Riells”. Finalment, Judith Estrada i David Serramitjana presentaran el projecte “amic Llop”.


Al llarg del matí, a la Plaça Miquel Bosch hi haurà exposades eines de bosc, a càrrec de l’Associació de Defensa Forestal El Pinyó, l’escultor Ferran Capdevila transformarà un tronc en una obra d’art i l’Associació La Salsa exhibirà diverses varietats de bolets.


D’altra banda, es podrà participar en un taller de ceràmica i d’escultura, en diverses activitats infantils com ara la creació d’animals amb pinyes o un tast de iogurt i mel. També hi haurà exposició dels vehicles dels cossos d’emergència.

 

 

Durant tot el diumenge es podrà gaudir de la fira d’artesans i brocanters dedicada a les eines tradicionals per treballar al bosc i als camp de conreu i d’un espai gastronòmic amb paradetes dedicades a la cuina de tardor i a les begudes artesanals.


A la tarda, es farà la primera gimcana de natura dirigida a tots els públics. En el marc de la fira, el Consistori farà entrega dels premis del primer concurs de topònims de Bigues i Riells.


A més, durant tot el dia es podran visitar les exposicions “1994: després del foc, l’aigua” i “Topònims” al vestíbul del Centre Cívic i Cultural el Rieral. 

és tardor !  fires d’artesans i pagesos

Diumenge 27 d'octubre de 2019, el Vallès Oriental >

Aquest diumenge se celebrarà la primera edició de la Fira del Bosc i de la Natura a Bigues i Riells. Aquesta jornada té per objectiu transmetre a la població la riquesa de l’entorn natural i del patrimoni del municipi.

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants

a Catalunya

millors cuines del país

Restaurants Carta

de temporada

les 4 estacions a taula

Escapades de tast

Hotels Gourmet

tast & relax al teu país

Restaurants de Catalunya, els Clàssics

Restaurants Clàssics de Catalunya

El canon de la cuina catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Els millors restaurants de Catalunya

Restaurants amb estrella Michelin i +

El canon de l’alta gastronomia catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Hotels gastronòmics

Escapades amb Estrella

luxe gourmet, millors restaurants amb hotel

Una selecció d’Hotels-restaurant que han merescut el reconeixement dels crítics gastronòmics i aficionats gourmet del país i internacionals: estels Michelin, sols Repsol o ser membres d’exclusives associacions gastronòmiques com Relais & Chateaux o Petits Grans Hotels de Catalunya...

Hotels rurals amb cuina casolana

Hotels rurals amb cuina de la terra

establiments familiars, hostals i cases rurals

Una selecció d’Hotels, hostals, fondes i allotjaments rurals on hi trobareu unes intal·lacions amb la comoditat i el confort suficients per gaudir d’un descans actiu coneixent el territori i alhora,

gaudint de la cuina del país ..