festes de la baronia de pinos a bagà

espectacles de dansa i música, fira de demostració d’oficis, fira de productors agroalimentaris del berguedà...

 

Festes de la Baronia de Pinós

a Bagà

7-16 de juliol 2017, Berguedà >>turismebaga.com/FESTES BARONIA DE PINÓS 

Festes de la Baronia de Pinós a Bagà

7-16 de juliol 2017, Berguedà >> Espectacles de teatre, cant, dansa i música; batalles medievals; la Fira de Demostració d’Oficis; la Fira de Productors Agroalimentaris del Berguedà amb productes naturals i de proximitat; el campament medieval al Pont de la Vila i tot tipus d’activitats pels més petits de la casa són només un tastet de tot el que podeu arribar a trobar en aquesta edició.

Festes de la Baronia de Pinós

a Bagà

7-16 de juliol 2017, Berguedà >>


Estem immersos de ple en la celebració de les Festes Baronia de Pinós de Bagà. Fins al diumenge 16 de juliol, la nostra vila retrocedeix en el temps a l’època medieval amb espectacles de teatre, cant, dansa i música tradicional; batalles medievals; el campament medieval al Pont de la Vila i tot tipus d’activitats pels més petits de la casa. En aquesta ocasió, ens centrarem en els actes centrals del programa, adreçats a tot tipus de públic:

Els més atrevits i valents gaudireu d’allò més, aquest dijous 13 de juliol amb la 2a edició de la Nit de Terror al Palau de Pinós, organitzada pel Grup de Teatre La Faia i Bagà Turisme. La 1a sessió tindrà lloc a les 21.30 h i la segona a les 23 hores. En ambdues, sessions coneixereu la vida d’una bruixa i us endinsareu en una nit d’allò més terrorífica, on coneixereu tot tipus de maleficis, conjurs i pocions diabòliques. Us animeu?

La música clàssica, també tindrà cabuda en aquesta nova edició de les Festes de la Baronia de Pinós. En concret, el divendres 14 de juliol a les 21 h, a l’Església Parroquial de Sant Esteve tindrà lloc el concert de cant coral a càrrec del Cor de la Generalitat Valenciana, inclòs al Festival de Música Antiga del Pirineu (FEMAP). L’actuació mostrarà els tresors musicals que es guarden en els arxius de les catedrals i esglésies més importants de la Comunitat Valenciana dels segles XVI i XVII: des de Segorb fins a Oriola. En paraules de l´il·lustre musicòloga valenciana, María Teresa Oller: “en general, dues notes, una d’índole tècnica i una altra de matís expressiu caracteritzen, en la nostra opinió, la música coral de tots els clàssics de l’escola valenciana amb una extraordinària sobrietat en l’ús de recursos contrapuntístics i l’evident tendència cap a l’expressionisme”. En definitiva, es tracta de tota una joia musical que no us podeu perdre. Si voleu assistir, us recomanem adquirir les entrades a l’Oficina de Turisme de Bagà.

El cap de setmana, però, estarà protagonitzat pels següents plats forts que ja són tot un clàssic: el Mercat Medieval que omplirà de parades d’artesania els carrers i places del nucli antic de Bagà. Enguany, també podreu gaudir d’una edició nocturna del mateix, el dissabte 15 de juliol de 22 h a 24 h; la X Mostra de productors agroalimentaris del Berguedà, amb els principals productors alimentaris de la comarca; durant la qual, podeu aprofitar per apropar-vos a degustar i comprar les seves delícies gastronòmiques. Finalment, cal destacar la X Fira de Demostració d’Oficis Artesans, on estaran representats un ampli ventall de professions artesanals. Simplement, passejant per les places del centre històric, hi trobareu representats oficis com els de: joiers, cistellers, herbolaris, cereries, espardenyers, luthiers, teixidors, puntaires, filadores, patchwork, matalasser, fusters, ebenista, boter, bastoner, forjadors, il·lustradors i sobretot, un especial monogràfic en homenatge al vidre, durant el qual, gaudireu de diverses demostracions de bufadors de vidre a la Plaça Porxada.

Aquest cap de setmana veniu a gaudir de l’encant de l’època medieval de les Festes de la Baronia de Pinós de Bagà.

DEL  MAR
../GOURMETCATALUNYA/DEL_MAR.html
XOCOMEL
../GOURMETCATALUNYA/XOCOMEL.html
VIANDES & CARNS
../CARNS_GOURMET/CARNS_XARCUTERIA.html
DELICATESSEN
../GOURMETCATALUNYA/DELICATESSEN.html
MERCATS
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
FORMACIÓ
../GOURMETCATALUNYA/FORMACIO.html
AGENDA
../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
DEL CAMP
../GOURMETCATALUNYA/DEL_CAMP.html
PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/PAISDEVINS/PORTADA.html
► 
Propostes gastronòmiques i promocions
gourmet
►../GOURMETCATALUNYA/PROPOSTES-GASTRONOMIQUES.html