mostra del cava a ascó

tast de cava i degustacions gastronòmiques, parades de productes i regals nadalencs..

 

Cap de setmana del 30N al 1 de desembre 2019, la Ribera d’Ebre >> La Mostra del Cava d’Ascó és una de les cites obligades del món del cava al sud de Catalunya. Si t’agrada tot allò que es relaciona amb el cava, aquí podràs gaudir de tastos dels caves més representatius de Catalunya, així com de degustacions gastronòmiques. 

Mostra del Cava i Fira de Nadal Ascó

Cap de setmana del 30N al 1 de desembre 2019,

la Ribera d’Ebre >


L’edició d’enguany, també ubicada a la Rambla, portarà fins a 23 cellers de cava com els Mascaró, Juvé & Camps o Gramona. Les degustacions inclouen una copa gravada, un porta copes i tiquets de degustació de cava. Paral·lelament a la Mostra del Cava se celebrarà la 8a Fira de Nadal.


Hi trobareu nombrosos parades de productes i regals nadalencs. A més s’han programat diversos tallers relacionats amb el Nadal i hi haurà una exposició.


Horaris i preus

La Mostra del Cava s’obrirà el dissabte a partir de les 17 hores fins les 22.30 hores. El diumenge 1 de desembre l’horari serà de 12 hores a 14 hores i de 17 hores a 21 hores.

Recordeu que podreu obtenir una copa gravada, un portacopes i 3 degustacions de cava per 3€ o bé 6 degustacions de cava per 5€
Podeu trobar tota la programació detallada al dítpic adjunt: 


https://ascoturisme.cat/FIRA-DE-NADALMOSTRA-DEL-CAVA.pdf

 

Fira de Nadal i Mostra del Cava

és Nadal !  fires d’artesans i cava

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants

a Catalunya

millors cuines del país

Restaurants Carta

de temporada

les 4 estacions a taula

Escapades de tast

Hotels Gourmet

tast & relax al teu país

Restaurants de Catalunya, els Clàssics

Restaurants Clàssics de Catalunya

El canon de la cuina catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Els millors restaurants de Catalunya

Restaurants amb estrella Michelin i +

El canon de l’alta gastronomia catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Hotels gastronòmics

Escapades amb Estrella

luxe gourmet, millors restaurants amb hotel

Una selecció d’Hotels-restaurant que han merescut el reconeixement dels crítics gastronòmics i aficionats gourmet del país i internacionals: estels Michelin, sols Repsol o ser membres d’exclusives associacions gastronòmiques com Relais & Chateaux o Petits Grans Hotels de Catalunya...

Hotels rurals amb cuina casolana

Hotels rurals amb cuina de la terra

establiments familiars, hostals i cases rurals

Una selecció d’Hotels, hostals, fondes i allotjaments rurals on hi trobareu unes intal·lacions amb la comoditat i el confort suficients per gaudir d’un descans actiu coneixent el territori i alhora,

gaudint de la cuina del país ..