fira de la cirera d’en roca a arenys de munt

mercat de cireres, fira artesana i tallers infantils, jornades gastronòmiques de la cirera als restaurants i pastisseries ...

 

Fira de la Cirera d’en Roca

a Arenys de Munt

Del 16 de juny al 15 de juliol 2018 >>
Els restaurants, forns i pastisseries d’Arenys de Munt també se sumen a aquest esdeveniment, oferint les seves creacions als seus establiments des del 16 de juny fins al 15 de juliol. Concretament, en aquesta edició hi participen quatre restaurants: Restaurant Collsacreu, L’Era Restaurant, Restaurant de Lourdes i Restaurant Martori; i dues pastisseries: La Lyonesa i L’Obrador.Podeu trobar tota la programació detallada a l’enllaç adjunt: 


www.arenysdemunt.cat

 

Fira de la Cirera d’en Roca a Arenys de Munt

24 de juny 2018, el Maresme >> Diumenge 24 de juny, a partir de les 5 de la tarda, a la Riera, a la Plaça de l’Església i a la Plaça Catalunya d’Arenys de Munt, tindrà lloc la XVIII Fira de la cirera d’en Roca.

Fira de la Cirera d’en Roca

a Arenys de Munt

24 de juny 2018, el Maresme >>El diumenge 24 de juny, a partir de les 5 de la tarda, a la Riera, la plaça de l’Església i la plaça Catalunya tindrà lloc la XIX Fira de la Cirera d'en Roca. A la mateixa hora, prop de 250 puntaires celebraran a la plaça de l’Església la XXV Trobada de Puntaires, organitzada per l’Associació de Puntaires d’Arenys de Munt. A la Riera els productors vendran les cireres d’en Roca i també tindrà lloc una fira artesana i tallers infantils, i es comptarà amb la participació de l’Associació de Botiguers d’Arenys de Munt (ABIC).


A 3/4 de 6 de la tarda, se celebrarà una cercavila amb els Geganters d’Arenys de Munt i el grup de percussió Soroll.som, i a les 6 de la tarda s’inaugurarà oficialment la Fira. A dos quarts de 7 de la tarda, a la plaça de Catalunya, tindrà lloc el desè Concurs d’Escopir Pinyols.A l’escenari de la Riera, a 1/4 de 7 hi haurà una mostra de dansa a càrrec de les escoles de dansa Aïna Dance Studio i La Riera Escola de Dansa, i a 2/4 de 8 el grup Men in Swing presentarà el concert Swing & Swing & Swing.


 

DEL  MAR
../GOURMETCATALUNYA/DEL_MAR.html
XOCOMEL
../GOURMETCATALUNYA/XOCOMEL.html
VIANDES & CARNS
../CARNS_GOURMET/CARNS_XARCUTERIA.html
DELICATESSEN
../GOURMETCATALUNYA/DELICATESSEN.html
MERCATS
../GOURMETCATALUNYA/MERCATS.html
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
FORMACIÓ
../GOURMETCATALUNYA/FORMACIO.html
AGENDA
../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
DEL CAMP
../GOURMETCATALUNYA/DEL_CAMP.html
PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/PAISDEVINS/PORTADA.html

les cireres del maresme al tast !

Fira de la Cirera d’en Roca a Arenys de Munt