fira internacional del formatge a seva

tast, mercat de formatges de llet de cabra, d’ovella, de vaca, de búfala, curats, semi curats, tous, de llet crua, cuita....

 

Fira Internacional del Formatge

a Seva

D9 i 10 d’abril 2016, Osona >>

 

Fira Internacional del Formatge a Seva

D9 i 10 d’abril 2016, Osona >> L’esdeveniment, dissenyat per Esdeveniments 7 vetes, pretén reunir els millors productors d’arreu d’Europa per tal de compartir, tastar i conèixer en profunditat la cultura del formatge. L’objectiu és convertir Seva en l’epicentre d’aquesta cultura cada cop més arrelada al nostre país.

Fira Internacional del Formatge

a Seva

D9 i 10 d’abril 2016, Osona >>


La Fira comptarà amb la participació d’una vintena de productors de formatge de procedències i tipologies diferents. Es podran trobar referències nacionals i internacionals. Formatges de llet de cabra, d’ovella, de vaca, de búfala, curats, semi curats, tous… de llet crua, cuita… un grapat de formatges per tots els gustos i paladars.

La Fira Internacional del Formatge és una festa que promou els productes artesans i d’alta qualitat en un context festiu, creant complicitat entre productors i consumidors.

L’esdeveniment combina tradició, cultura i gastronomia; tot, al voltant del formatge. Es vol potenciar la vessant sociocultural de l’experiència del tast de diferents sabors, textures i aromes d’orígens molt diversos.

A més, al llarg del cap de setmana es realitzaran diferents activitats relacionades amb el món formatger. Es tracta d’una programació feta a mida per a l’ocasió. El públic visitant podrà veure l’exposició d’eines formatgeres, antigues eines que s’utilitzaven per fabricar el formatge. Pels més menuts hi haurà tallers diversos com el concurs de “Munyim la cabreta”, on s’haurà de munyir una cabra de poliuretà. També es realitzaran activitats com el taller de pinta cares, la súper gimcana formatgera. o l’espectacle de màgia del Mag Pepus. A banda, hi haurà l’inflable “Dragon Age” i el carrusel musical accionat per pedals: “The Fabula Mobile”. També hi haurà una mostra d’animals vius.

Per aprofundir del tot dins el món formatger, també hi haurà un maridatge guiat de formatge i cervesa artesana, on, immersos entre formatges del Món, formatges i cervesa artesana de la zona, es podrà assaborir de forma guiada aquests apreciats productes.


www.e7v.cat/fira-internacional-del-formatge-seva/

www.facebook.com/firaformatge/

 
DEL  MAR
../GOURMETCATALUNYA/DEL_MAR.html
XOCOMEL
../GOURMETCATALUNYA/XOCOMEL.html
VIANDES & CARNS
../CARNS_GOURMET/CARNS_XARCUTERIA.html
DELICATESSEN
../GOURMETCATALUNYA/DELICATESSEN.html
MERCATS
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
FORMACIÓ
../GOURMETCATALUNYA/FORMACIO.html
AGENDA
../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
DEL CAMP
../GOURMETCATALUNYA/DEL_CAMP.html
PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/PAISDEVINS/PORTADA.html
► 
Propostes gastronòmiques i promocions
gourmet
►../GOURMETCATALUNYA/PROPOSTES-GASTRONOMIQUES.html