fira del tupí a osona - tastets “mos del tupí”

què fem el cap de setmana a osona? mostra i mercat de productes artesans de terrissa i ceràmica a sant julià de vilatorta

 
 

ceramistes i terrissaires artesans a Osona

Fira del Tupí de Sant Joan de Vilatorta

Cap de setmana del 1 i 2 de juny de 2019, Osona >> Aquest poble, situat a tan sols 6 km de Vic, compta amb una llarga tradició terrissaire que es remunta al segle XVII i li va fer guanyar el sobrenom de Sant Julià de les Olles. Per no oblidar aquest passat, la Fira del Tupí reuneix a una trentena de ceramistes i terrissaires que exposen i venen les seves peces elaborades de forma artesanal durant els dies de la fira.

Sant Julià de Vilatorta

Fira de ceràmica i terrissa “El Tupí”


Cap de setmana del 1 i 2 de juny de 2019, Osona >>

10h-20h

Fira monogràfica de ceràmica i terrissa on es pot participar en diverses activitats relacionades amb el món de la ceràmica.  És la més popular i significativa que celebra el nostre municipi i tot el poble s'hi involucra i hi participa, fins i tot els nostres restauradors, que amb el "Mos del Tupí" aporten una nota gastronòmica que converteix Sant Julià de Vilatorta en el destí del bon gust. 


Animeu-vos a adquirir peces úniques i artesanals de ceràmica i terrissa.


La inauguració es farà el dissabte 1 de juny a les 10 del matí davant l'Ajuntament. Comptarem amb la presència del vicepresident del Govern de la Generalitat, l'Hble. Sr. Pere Aragonès i la periodista, Txell Bonet, com a presidenta d'honor de la Fira. 


Vine a la fira del Tupí i gaudeix de la ceràmica i de tot un programa d'activitats complementàries: tallers, exposicions, demostracions, exhibicions, gastronomia. Terra, ceràmica…sentits!


Sant Julià de Vilatorta es troba a uns sis quilòmetres de Vic la capital de la comarca d’Osona. La principal via que porta a Sant Julià és la carretera BV-5201 que enllaça amb l’Eix transversal (sortida 187) a només dos quilòmetres del poble. A Vic hi ha estació de tren i autobús fins a Sant Julià de Vilatorta. 


Es tracta d’una fira monogràfica i emblemàtica que ja des del seu naixement ha procurat seguir criteris d’especialització i compenetració amb el món de l’artesania. És la més popular i significativa que celebra el nostre municipi i tot el poble s’hi involucra i hi participa, fins i tot els nostres restauradors, que amb el “Mos del Tupí” aporten una nota gastronòmica que converteix Sant Julià de Vilatorta en el destí del bon gust. 


Si us animeu a adquirir peces uniques i artesanals de ceràmica i terrissa, aquí teniu una relació dels participants en les darreres edicions de la Fira amb els enllaços a la seves pàgines web:


programa de la fira:

http://www.vilatorta.cat/fira_del_tupi_2019/programa.pdf


gastronomia del tupí:

http://www.vilatorta.cat/gastronomia 2019.pdf


Sant Julià de Vilatorta

Fira de ceràmica i terrissa “El Tupí”


A més la celebració s'estén al món de la restauració amb l’anomenat “Mos del Tupí” i que enguany, per primera vegada, compta amb un menú degustació. El menú consta de 4 mossos, postres i beguda i es vendrà anticipadament al punt d'informació

a ca l'Anglada, a la Crossandra, al Bar l'Escut i al Restaurant

del Casal d'avis al preu especial de 12 €. Més informació: 

www.vilatorta.cat/fira-del-tupi 

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants

a Catalunya

millors cuines del país

Restaurants Carta

de temporada

les 4 estacions a taula

Escapades de tast

Hotels Gourmet

tast & relax al teu país

Restaurants de Catalunya, els Clàssics

Restaurants Clàssics de Catalunya

El canon de la cuina catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Els millors restaurants de Catalunya

Restaurants amb estrella Michelin i +

El canon de l’alta gastronomia catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Hotels gastronòmics

Escapades amb Estrella

luxe gourmet, millors restaurants amb hotel

Una selecció d’Hotels-restaurant que han merescut el reconeixement dels crítics gastronòmics i aficionats gourmet del país i internacionals: estels Michelin, sols Repsol o ser membres d’exclusives associacions gastronòmiques com Relais & Chateaux o Petits Grans Hotels de Catalunya...

Hotels rurals amb cuina casolana

Hotels rurals amb cuina de la terra

establiments familiars, hostals i cases rurals

Una selecció d’Hotels, hostals, fondes i allotjaments rurals on hi trobareu unes intal·lacions amb la comoditat i el confort suficients per gaudir d’un descans actiu coneixent el territori i alhora,

gaudint de la cuina del país ..