jornades gastronòmiques i exposició nacionals de roses

cuina amb roses a sant feliu de llobregat, fira de primavera, mercat d’artesans, demostracions de cuina...

 

Fira de primavera

a Sant Feliu de Llobregat

del 11 al 13 de maig, Sant Feliu de Llobregat

Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat


La distribució dels espais de la Fira és la següent:

Els comerços i serveis locals ocuparan el nou espai del recinte firal ubicat en el tram del carrer de Laureà Miró comprès entre els carrers de Josep M. de Molina i Creus/Batista.


Infants i joves podran gaudir un any més de les activitats del Firajoc, al parc Nadal, i del Firaesport, al col·legi Verge de la Salut. L’oferta d’oci inclou jocs, tallers, karts, caiacs i una àmplia varietat d’activitats esportives com ara watervolei, karate, zumba o la possibilitat d’escalar en un rocòdrom i tirar-se en una tirolina.


Com ja és habitual, el passeig Bertrand es destina a l'alimentació i degustació de productes. Enguany comptarà amb una novetat, un espai dedicat a Food Truck. L'espai El Tast, gestionat per l'entitat Posa-me'n un, amplia la Mostra de vins, caves i gastronomia que s'instal·la un any més a l'aparcament del Casal de la Gent Gran, on es podrà menjar i beure, tot gaudint d'actuacions musicals en directe.


Les entitats locals estaran situades al carrer de Pi i Margall, entre Vidal i Ribas i el passeig de Bertrand, mentre que la plaça de l'Estació acollirà les colles de la ciutat.


El passeig Nadal es transformarà en un espai dedicat a l'artesania i a l'art on es podran trobar tota mena de productes fets a mà o tradicionals. A més, trobareu el punt d'informació Turística de Sant Feliu i de la Fira, on es portaran a terme diferents activitats per conèixer la ciutat.


Al carrer Constitució hi haurà les parades dels encants, amb una gran varietat de productes de roba, complements, bijuteria o joguines, entre altres.


El sector de l'automoció tindrà espai propi al carrer de Vidal i Ribas.


Fira Verda és al carrer de Pi i Margall, a l'alçada del passeig de Bertrand, juntament amb el Mercat de Pagès, i posa l'accent en el que s'està fent a la nostra ciutat per millorar la sostenibilitat: el que es fa a les escoles i el full de ruta en el que treballa l’Ajuntament. A més podeu participar de les activitats que s’hi fan per tal de poder aplicar a casa vostra mesures més sostenibles d’estalvi energètic i reciclatge, en definitiva, per assegurar un futur millor per als nostres fills i filles.


L’Escola Municipal de Música enguany amenitza l'Exposició Nacional de Roses amb concerts de petit format a la cova dels jardins del Palau Falguera i al recinte firal. A més participa en una cercavila dissabte amb les bandes de música Diamantina i de l'Escola Municipal de Música de Sant Boi.


El mateix dissabte a la nit hi hauran el XIV Butifarrasound Festival, amb Jazz People, Trio Calet Versions, The Penguins, Orquestra Tropical i Dj's 2AM, i  el XXXIV Festival Flamenc Ciutat de les Roses amb Salvador García "Pitu" i els "cuadros" de ball de la Peña Bética Deportiva Cultural Recreativa Andaluza.


El recinte firal també compta amb un espai de degustació a Tendències Street, davant l'aparador de Tendències (c. Laureà Miró, 187). A més d'El Tast i la Mostra de vins, caves i gastronomia, ubicats al passeig Bertrand, on es pot menjar, beure i gaudir d’actuacions musicals.


Jornades Gastronòmiques de la Rosa a Sant Feliu de Llobregat

del 11 al 13 de maig, Sant Feliu de Llobregat Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat

La Fira, l’aparador del comerç surt al carrer i  omplirà els principals carrers del centre de la ciutat de parades i estands amb productes de tota mena.

La cuina de les Roses

Amb les Festes de Primavera 2018 continua la gastronomia de les roses, organitzada pels Amics de les Roses. Alumnes del cicle formatiu d'hoteleria elaboren receptes amb roses i altres flors a “La cuina de les roses”, a la terrassa de la capella d el Palau Falguera. 

DEL  MAR
../GOURMETCATALUNYA/DEL_MAR.html
XOCOMEL
../GOURMETCATALUNYA/XOCOMEL.html
VIANDES & CARNS
../CARNS_GOURMET/CARNS_XARCUTERIA.html
DELICATESSEN
../GOURMETCATALUNYA/DELICATESSEN.html
MERCATS
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
FORMACIÓ
../GOURMETCATALUNYA/FORMACIO.html
AGENDA
../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
DEL CAMP
../GOURMETCATALUNYA/DEL_CAMP.html
PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/PAISDEVINS/PORTADA.html

primavera i roses al Baix Llobregat

Fira de primavera

a Sant Feliu de Llobregat

Activitats per a tothom, sostenibilitat, música i gastronomia

Exposicions

Mostra d’Activitats i Folklore Tradicional i Popular

Comerç de Sant Feliu

La Cuina de les Roses

On mengem?

Com cada any, en el marc de les Festes de Primavera s’organitzen moltes activitats culturals i de lleure com cercaviles, sardanes, teatre... En destaca la Mostra d’Activitats i Folklore Tradicional i Popular, el Festival Buti+Farra+Sound, el Firajoc al parc Nadal, i el Firaesport al col·legi Verge de la Salut.


Una novetat d'aquest any és l'espai de Food Trucks, que estarà situat al passeig de Bertand, entre Pi i Margall i Torras i Bages.

  

Exposició Nacional de Roses

Dissabte 12

D'11 a 13 h Demostracions en directe, a càrrec de Marta Amorós, professora de cuina i gastronomia de l'Institut Martí Dot

Lloc: Terrassa de la capella del Palau Falguera

De 17.30 a 19 h Demostracions en directe, a càrrec de Marta Amorós, professora de cuina i gastronomia de l'Institut Martí Dot

Lloc: Terrasses del Palau Falguera

Diumenge 13

11.30 h Demostracions en directe, a càrrec de Marta Amorós, professora de cuina i gastronomia de l'Institut Martí Dot

Lloc: Terrasses de la capella del Palau Falguera

De 17 a 19 h Demostracions, a càrrec de Marta Amorós, professora de cuina i gastronomia de l'Institut Martí Dot

Lloc: Terrassa de la capella del Palau Falguera

20 h Degustació de cava Rosé de Juvé&Camps i demostracions en directe, a càrrec de Marta Amorós, professora de cuina i gastronomia de l'Institut Martí Dot

Lloc: Espai de demostracions de l'Exposició Nacional de Roses