tastaverd a riudecanyes - la fira dels sentits

què fer avui tarragona? tast de vins, olis i d’altres productes tradicionals, mostra de productes agrícoles ecològics i d’oficis...

 

Dissabte 13 d’abril de 2019, el Baix Camp>> El Tastaverd de Riudecanyes es fa per donar a conèixer els valors de l’agricultura tradicional, ecològica i els seus productes, donar valor a les labors artersanals i als antics oficis i, sobretot, reivindicar la figura dels homes i de les dones que treballen la terra i la qualitat dels productes de casa nostra.

Tastaverd Riudecanyes


Dissabte 13 Abril 2019, el Camp de Tarragona


El Tastaverd de Riudecanyes neix per donar a conèixer els valors de l’agricultura tradicional, ecològica i els seus productes, donar valor a les labors artersanals i als antics oficis i, sobretot, reivindicar la figura dels homes i de les dones que treballen la terra i la qualitat dels productes de casa nostra.
L’Ajuntament de Riudecanyes organitza tots els anys l’edició del TASTAVERD amb la col·laboració de les entitats, associacions i comerciants de la nostra vila.


Animem a les persones de totes les edats perquè participin en les activitats preparades, tallers, i passegin pels nostres carrers.


Què hi trobaràs en cada edició?

El Tastaverd de Riudecanyes és una activitat de caire anual que combina una activitat firal, una activitat festiva i una activitat social:


  1. Fira del Tastaverd: mostra de productes agrícoles ecològics, pastisseria i altres productes artesanals, mostra d’oficis del món rural gairebé perduts, reivindicant el gran valor dels productes de la terra.

  2. Festa Natura en Boca: Degustació d’Oli d’Oliva Verge Extra i vins, dinar popular, degustacions d’altres productes tradicionals

  3. Fira d’Oficis: Mostra d’oficis gairebé perduts, la major part vinculats als treballs de la terra; boter, baster, ferrer … i tallers participatius per a grans i petits.

  4. Fira Oberta pels Carrers: us trobareu les parades dels comerciants locals i artesans d’arreu i una mostra de tot tipus de productes.


Animem les persones de totes les edats per a que participin en les activitats preparades i tallers, i passegin pels nostres carrers i pels espais i rutes preparades. 

Vine i gaudeix del Tastaverd de Riudecanyes!!! 
Productes agrícoles ecològics, principalment oli i vi i artesania. Mostra d'oficis antics del món rural.

Expositors darrera edició: 100


www.tastaverd.cat


 
DEL  MAR
../GOURMETCATALUNYA/DEL_MAR.html
XOCOMEL
../GOURMETCATALUNYA/XOCOMEL.html
VIANDES & CARNS
../CARNS_GOURMET/CARNS_XARCUTERIA.html
DELICATESSEN
../GOURMETCATALUNYA/DELICATESSEN.html
MERCATS
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
FORMACIÓ
../GOURMETCATALUNYA/FORMACIO.html
AGENDA
../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
DEL CAMP
../GOURMETCATALUNYA/DEL_CAMP.html
PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/PAISDEVINS/PORTADA.html

Tastaverd Riudecanyes

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants

a Catalunya

millors cuines del país

Restaurants Carta

de temporada

les 4 estacions a taula

Escapades de tast

Hotels Gourmet

tast & relax al teu país

Restaurants de Catalunya, els Clàssics

Restaurants Clàssics de Catalunya

El canon de la cuina catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Els millors restaurants de Catalunya

Restaurants amb estrella Michelin i +

El canon de l’alta gastronomia catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Hotels gastronòmics

Escapades amb Estrella

luxe gourmet, millors restaurants amb hotel

Una selecció d’Hotels-restaurant que han merescut el reconeixement dels crítics gastronòmics i aficionats gourmet del país i internacionals: estels Michelin, sols Repsol o ser membres d’exclusives associacions gastronòmiques com Relais & Chateaux o Petits Grans Hotels de Catalunya...

Hotels rurals amb cuina casolana

Hotels rurals amb cuina de la terra

establiments familiars, hostals i cases rurals

Una selecció d’Hotels, hostals, fondes i allotjaments rurals on hi trobareu unes intal·lacions amb la comoditat i el confort suficients per gaudir d’un descans actiu coneixent el territori i alhora,

gaudint de la cuina del país ..

 

és primavera / fires d’artesans i pagesos