fira de primavera de navàs

fira’t, campanya de promoció de l’economia local amb sorteigs, tallers, celebració gegantera...

 

Fira de Primavera

a Navàs

9 i 10 d’abril 2016, Bages >>La presentació de Terra de Profit, a càrrec de MengemBages, és una de les experiències de sobirania alimentària que inclourà la degustació de tapes.


Pel que fa als projectes cooperatius es podran visualitzar en la II Mostra d’Emprenedoria, Economia Social i Cooperativisme, un espai destinat al consum ètic i responsable :Fiare Banca Ètica, Oikocrèdit, FETS, Diari Jornada, Grup Ecos, Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, Servei Civil Internacional de Catalunya, MerCAT Cooperatiu Ecològic i mésOPCIONS.

C/e: navas@navas.cat

Web: www.navas.cat
 

Fira de Primavera a Navàs

14 i 15 d’abril 2016, el Bages >> La 86a Fira de Primavera de Navàs ja comença a escalfar motors. Pel que fa als actes, cal destacar l'espai de food trucks al voltant de la font de la Plaça de l'Ajuntament, un espai on diferents camionets de menjar oferiran els seus productes....

Fira de Primavera

a Navàs

14 - 15 Abril 2018, el Bages >>


Fira de Primavera Navàs

Oferta a exposar: Multisectorial.

Expositors darrera edició: 275


La 86èna Fira de Primavera de Navàs, que se celebrarà els dies 14 i 15 d’abril es presenta amb novetats importants, com una gran carpa de 500 m2 a la zona nord del passeig de Ramon Vall, que ha de servir per projectar diferents iniciatives d’emprenedoria local, mercat del llibre, experiències de sobirania alimentària i projectes cooperatius i de consum ètic i crític.


Una de les novetats és el mercat del llibre ja que enguany la Fira de Primavera s’escau la vigília de Sant Jordi, amb la participació de nou editorials i la llibreria Obradors de Navàs, que aprofiten el marc de la fira per presentar novetats i fer recitals poètico-musicals. Algunes de les novetats que es presenten són el conte «Etiquetes» de les autores locals Carla Galiot i Marina Juanet, que abans de fer la presentació ja han venut més d’un centenar de llibres a través de les xarxes socials. També es podrà veure el procés de creació d’un conte amb l’il·lustrador Valentí Gubianas, un recital poètic i la presentació del llibre "Un punki musulmán" d’Hanafi El-kadaoui, "Tres de nous: Tomàs Arias, Laia Martinez, i Joan Vigó", "La via Àpia", "Venus volta" i "Pastor d'antenes", presentats per l'escriptor Sebastià Portell i l'editora Ester Andorrà.


DEL  MAR
../GOURMETCATALUNYA/DEL_MAR.html
XOCOMEL
../GOURMETCATALUNYA/XOCOMEL.html
VIANDES & CARNS
../CARNS_GOURMET/CARNS_XARCUTERIA.html
DELICATESSEN
../GOURMETCATALUNYA/DELICATESSEN.html
MERCATS
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
FORMACIÓ
../GOURMETCATALUNYA/FORMACIO.html
AGENDA
../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
DEL CAMP
../GOURMETCATALUNYA/DEL_CAMP.html
PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/PAISDEVINS/PORTADA.html
► 
Propostes gastronòmiques i promocions
gourmet
►../GOURMETCATALUNYA/PROPOSTES-GASTRONOMIQUES.html