red mountain beer festival - cerveses artesanes dels pirineus

la pobla de segur reuneix una vintena de cerveseres artesanes de muntanya, amb la gastronomia i les tradicionals falles

 
 

cerveses de muntanya i nit de focs

 

Red Mountain Beer Festival a La Pobla de Segur

La Pobla de Segur al Pallars Jussà, acollirà aquesta primera edició en un lloc i un entorn únic per rebre les millors cerveses de muntanya! Primer festival trasfronterer de cerveses de muntanya!!

El programa inclou concerts, activitats per a tots els públics, i se suma a la completa programació que

l’Ajuntament de la Pobla ha preparat amb motiu de les Falles. Seran dos dies intensos on s’alternarà la música

i les activitats tradicionals amb una atractiva oferta de tast de productes de proximitat i tast de cerveses

artesanes de tot el Pirineu des de les comarques dels Pirineus catalans a cerveses aragoneses, basques, navarreses i franceses.

Red Mountain Beer Fest

i Falles a la Pobla de Segur


Neix a la Pobla el primer festival transfronterer

de cerveses de muntanya. El RED MOUNTAIN BEER FEST reuneix a la Pobla cervesers i gastronomia dels Pirineus durant el cap de setmana de Falles


Organitzat per la fàbrica de cervesa artesana Ctretze Pirineus i per l’Ajuntament de la Pobla, els propers dies 16 i 17 de juny, coincidint amb la baixada de Falles del municipi, se celebrarà la primera edició del Red Mountain Beer Festival, el primer festival transfronterer de cervesa artesana de muntanya, que té la voluntat de posar en valor les microcerveseries dels Pirineus, els seus impulsors, el territori que les acull i la qualitat dels productes que elaboren. A més, amb la desaparició de la fira Promopallars, la Pobla detecta la necessitat d’integrar en el seu calendari anual un esdeveniment singular, diferenciador i de qualitat que la posi en el mapa de les fires del país, que representi un atractiu turístic i que signifiqui un revulsiu per a l’economia del territori.


El protagonisme de les cerveses estarà compartit amb la gastronomia. Una selecció dels millors restaurants del Pallars seran presents a la plaça de l’Ajuntament amb una oferta de qualitat, singular i atractiva que serà presentada en format de tastos. Es posaran a la venda uns tiquets de degustació que donaran accés tant a cerveses com a gastronomia.


Les cerveses se serviran directament des d’una sèrie d’entre 10 i 15 tiradors que hi haurà instal·lats en una llarga barra, des d’on s’aniran punxant els diferents barrils que faran arribar les cerveseries participants. Es podran tastar diferents estils de cerveses d’alta  fermentació, les anomenades “Ale”, amb una gran varietat d’estils com les IPA – STOUTS – PALE ALE – PORTER – AMERICAN PALE ALE i mots més que es podran descobrir durant el Festival. N’hi haurà per a tots els gustos i per combinar amb tots els plats.
Red Mountain Beer Fest

i Falles a la Pobla de Segur


Programació

El Red Mountain Beer Fest s’iniciarà dissabte 16 de juny a 2/4 de 6 de la vesprada a la plaça de l’Ajuntament, amb l’obertura de la barra i de l’espai Kids Zone, on els nens i les nenes podran gaudir de tallers dirigits i d’un espai de joc lliure.


A quarts de vuit es posarà en marxa l’espai gastronòmic, amb plats i platillos dels restaurants de la comarca.

A les 20h, a l’interior de la carpa, una sessió de maridatge entre cerveses de muntanya i formatges del Pallars (Formatges Vilavella i Formatge ecològic de Puigcerver).

A les 20 h, actuació en directe del grup “República Rumbera”.

A les 11 de la nit , els “Hey, Pachucos” i un DJ seran els encarregats de tancar la nit d’aquesta primera jornada de Red Mountain Beer Fest.


Diumenge 17 de juny, el festival es fusiona amb el tradicional programa de Falles. La jornada d’iniciarà a la plaça de l’Ajuntament, amb el musical  Musical ”MusicVille”, a càrrec de les corals “Els raiers” i “Valldeflors“. La Kids Zone obrirà a partir de les 12.00 h amb activitats per a totes les edats.

A l’espai gastronòmic, a 2/4 d’una, concert de la coral “Verge de Ribera, cor jove i la coral de la Vall Fosca”; a la 1, vermut musical i gastronomia de muntanya amb “Natros Sols”; a les 20h, concert amb “Natros sols”, i a quarts d’una, ball de festa major amb el grup  BOSSONAYA i DJ.


El Red Mountain Beer fest és una iniciativa público-privada, concebuda amb la finalitat de dinamitzar el territori i de crear una plataforma des d’on visibilitzar i promocionar els productes i els productors del Pirineu; que amb les seves empreses i obradors contribueixen a mantenir una economia viva, especialitzada i creadora de llocs de treball qualificats.

El Festival vol també oferir una proposta d’ociu i cultural als pallaresos, i atraure visitants i turistes a partir d’una oferta experiencial i gastronòmica de qualitat.


www.facebook.com/RedMountainBeerFest


www.redmountainbeerfest.cat
 
PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
VIANDES & CARNS
../CARNS_GOURMET/CARNS_XARCUTERIA.html
XOCOMEL
../GOURMETCATALUNYA/XOCOMEL.html
MERCATS
../GOURMETCATALUNYA/MERCATS.html
DEL CAMP
../GOURMETCATALUNYA/DEL_CAMP.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
FORMACIÓ
../GOURMETCATALUNYA/FORMACIO.html
DELICATESSEN
../GOURMETCATALUNYA/DELICATESSEN.html
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
AGENDA
../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
DEL  MAR
../GOURMETCATALUNYA/DEL_MAR.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/PAISDEVINS/PORTADA.html