girona temps de flors 2018, gastroflors i flors de nit

menús amb flors i, còctels, tapes i tastets amb ingredients  florals, gastronomia i promocions hoteleres

 
 

primavera, flors i gastronomia

 

Girona Temps de Flors : Gastroflors & Flors de Nit

Del 12 al 20 de maig de 2018, Girona, el Gironès -


Per Girona, Temps de Flors, els establiments de restauració i oci nocturn de la ciutat proposen una

engrescadora oferta gastronòmica i d'oci amb les iniciatives #Gastroflors i Flors de Nit, dues propostes que ofereixen especialitats amb les flors com a protagonistes. Alhora, diferents establiments d'allotjament

ofereixen promocions especials durant aquests dies.

Girona Temps de Flors 2018

Gastroflors als restaurants


 

#gastroflors 2018

46 establiments amb menús florals

Del 12 al 20 de maig de 2018, diferents restaurants adherits a l'Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona presenten, amb la iniciativa #Gastroflors, menús en els quals les flors són un ingredient dels plats. Hi haurà multitud de creatives propostes gastronòmiques per tastar durant aquests dies.


RESTAURANTS PARTICIPANTS

1.477 (Hotel Camiral PGA), Amaranta, Amici Coffee & Tapes, Artusi, Brots de Vi, Bubbles Gastrobar, Cal Ros, Cercle Vermuteria, Cocolino, Cua de Gall, Cuida't, D.O., Divinum, Dúplex, Ecoàpat, El 9Burg, El Caliu, El Museu del Vi, El Pati, Els jardins de la Mercè, Imperial Cafè, Índigo, La Taparia del Jim's Devesa, La Font del Gat, La Gioia Pizzeria & Restaurant, La Penyora, La Poma, La Reserva Espai Gourmet, La Rosaleda Jardí Degustació, L'Entrama, Llevataps, Mien, Mimi, Ms Moon Cocktail Bar (Hotel Ciutat de Girona), München, One Sushi Restaurant, Restaurant +Cub, Restaurant Casa Anamaria Hotel, Restaurant Girum, Restaurant Meliá, Tasca Galega Esconxuro, Terral Restaurant, The Club Cafè (Hotel Camiral), Tips Masia Urbana, Umai, Vinil.

Més informació:

www.gironahostaleria.comGirona Temps de Flors 2018

Promocions en allotjament

Durant Girona, Temps de Flors diversos establiments d'allotjament adherits a l'Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona ofereixen promocions especials en motiu de l'esdeveniment.


HOTELS PARTICIPANTS

Cal Rellotger, Casa Anamaria Hotel,

Hotel AC Palau de Bellavista i Hotel Carlemany.


Girona Temps de Flors 2018

6è Flors de Nit

La iniciativa gastronòmica i d'oci nocturn "Flors de nit" arriba a la sisena edició. La proposta, que es fa en el marc de Girona, Temps de Flors, comptarà amb la participació de 20 establiments que oferiran tapes, dolços, menús i combinats amb les flors com a denominador comú.


Un total de 20 establiments de la ciutat participaran a

“Flors de Nit” i oferiran especialitats amb flors com còctels,

tapes, menús, i dolços, entre altres, a partir de les 8 del vespre durant els dies de Girona, Temps de Flors, del 12 al 20 de maig.


Els establiments participants són els següents: Blow, Casino Girona, Catalano Taverna Cu-Cut, Draps, El Doll, El Pati del Rabí, El Secret Girona, L’Argadà, La Bohême, La Malandrina, La Poma, El Mimolet i la seva terrassa, Lapsus Cafè, Lux, One, Mondo, Tasca Gallega Esconxuro, Va de Brasa i el Yeah! Indie Club.


L’edició d’enguany se celebrarà en record a Patxi Canibé Aspizua, que va ser vicepresident de l’Associació d’Hoteleria, Restauració i Oci de Girona i propietari del bar musical Cu-Cut de la plaça de la Independència i que va morir el desembre passat. L’alcaldessa de Girona ha volgut agrair aquest gest, ja que “el fet de recordar algú que ha aportat tant a l’oci gironí ens honora com a ciutat”, alhora que ha volgut manifestar que des del consistori “ens sentim orgullosos d’aquest reconeixement.”


més informació i detalls de les propostes

www.gironatempsdeflors.cat/FlorsdeNit-2018.pdf


 
PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
VIANDES & CARNS
../CARNS_GOURMET/CARNS_XARCUTERIA.html
XOCOMEL
../GOURMETCATALUNYA/XOCOMEL.html
MERCATS
../GOURMETCATALUNYA/MERCATS.html
DEL CAMP
../GOURMETCATALUNYA/DEL_CAMP.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
FORMACIÓ
../GOURMETCATALUNYA/FORMACIO.html
DELICATESSEN
../GOURMETCATALUNYA/DELICATESSEN.html
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
AGENDA
../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
DEL  MAR
../GOURMETCATALUNYA/DEL_MAR.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/PAISDEVINS/PORTADA.html