temps de floració de presseguers, cirerers

tast de vins, formatges i gastronomia del priorat a gratallops i porrera

 

Temps de floració a la Ribera d’Ebre :

viu la màgia de la primavera


La Ribera d'Ebre en flor pel pas de barca

(24 de març)

A Flix us proposem accedir a través del pas de barca a una de les zones de floració més belles de la Ribera nord, el pla d’Ini. Conforma un conglomerat d’arbres fruiters que sembla que juguin a fer la flor més bonica i vistosa. En finalitzar farem un tast de vermut al pas de barca, un dels darrers que queden a Catalunya. A les 10.30 h al pas de barca (2h aproximadament). Cal fer reserva prèvia. Preu per persona: 5€. Per a més informació i reserves al telèfon 654 65 19 66 o al correu associaciolacana@gmail.com.


Més informació:

www.turismeriberaebre.org/proposta/floracio-ribera-ebre
Podeu trobar tota la programació detallada a l’enllaç adjunt: 

http://festivalsopes.blogspot.com.es
 

Temps de floració a la Ribera d’Ebre : viu la màgia de la primavera

Des del dimecres, 14 març al diumenge, 25 març, 2018 - la Ribera d’Ebre >> Aquest dies la Ribera d’Ebre es vesteix de gala gràcies a la floració dels arbres fruiters. Un regal de la natura que enguany acompanyem amb la cultura, l’esport o la degustació de productes locals.

Temps de floració a la Ribera d’Ebre :

viu la màgia de la primaveraLa Ribera d'Ebre en flor en Bicicleta

(de dilluns a diumenge, de l’1 al 25 de març)


Us proposem conèixer el refugi antiaeri de la Font Gran de Benissanet, degustar els típics pastissets de la comarca i fer una passejada en bicicleta pels paisatges en flor de Benissanet. Tot això acompanyats de monitors i guies especialitzats i amb tot l’equipament necessari (casc, bicicleta de lloguer i assegurança). A les 9.30 h i a les 11.30h Visita al Refugi antiaeri (1hora). A les 10.30 h i a les 12.30 h Sortida en bicicleta des del Centre Cultural Artur Bladé (7 km de recorregut, 1 hora i 30 minuts). Preu per persona: Grups mínims de 6 persones 17€ per persona sempre amb reserva prèvia, a partir d'un grup de 10 persones el preu serà de 15€. Lloguer de carret per portar nens a la bici 15€ amb capacitat per 2 nens. Lloguer cadireta per nens 3€. Per a més informació i reserves: Rogles Aventura. Tel. 977 410 049


La Ribera d'Ebre en flor fent touring per la comarca

Una de les formes de gaudir de la floració a la Ribera d’Ebre és a través de rutes en cotxe o touring. En aquest enllaç podreu descarregar-vos un mapa on podreu visualitzar les carreteres i les pistes que permeten admirar els paisatges en flor de la comarca, així com també aquells punts que permeten observar les millors vistes panoràmiques. El mapa permet distingir les diferents zones de floració de la comarca en funció de l’espècie: l’ametller, el presseguer o el cirerer.La Ribera d'Ebre en flor a peu

(els dies 17 i 18 de març)


Us proposem conèixer els paisatges en flor de Benissanet a través d’una caminada guiada acompanyats d’autèntics coneixedors de la comarca. Es tracta d’una experiència que recorre les rutes de pagès i el Camí de Sirga.A les 9.30h. Sortida des del Centre Cultural Artur Bladé. El recorregut és d’aproximadament 2,5 km amb una durada de menys d’una hora. Cal fer reserva prèvia els dies programats o bé concertar-la en altres dies. Preu per persona: 4€  i per a grups consultar el preu. Aquesta experiència també es pot combinar amb la visita al refugi antiaeri de Benissanet, la visita al castell i el Cap de Vila de Miravet o bé als espais de la batalla de l’Ebre. Per a més informació i reserves: Tarvitur. Vicenç Ayan. Tel. 691 591 868 i Centre cultural Artur Bladé de Benissanet 977 407 915. 
DEL  MAR
../GOURMETCATALUNYA/DEL_MAR.html
XOCOMEL
../GOURMETCATALUNYA/XOCOMEL.html
VIANDES & CARNS
../CARNS_GOURMET/CARNS_XARCUTERIA.html
DELICATESSEN
../GOURMETCATALUNYA/DELICATESSEN.html
MERCATS
../GOURMETCATALUNYA/MERCATS.html
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
FORMACIÓ
../GOURMETCATALUNYA/FORMACIO.html
AGENDA
../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
DEL CAMP
../GOURMETCATALUNYA/DEL_CAMP.html
PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/PAISDEVINS/PORTADA.html
► 
Propostes gastronòmiques i promocions
gourmet
►../GOURMETCATALUNYA/PROPOSTES-GASTRONOMIQUES.html

©TurismeRiberad’Ebre