comarques de girona : fires de primavera

fires gastronòmiques de pobles petits a les terres de girona, del pirineu a la selva i la costa brava del baix empordà...

 

fires i festes de primavera als petits pobles de Girona

Primavera, Terres de Girona > Del Ripollès a la Garrotxa, la Selva, l’Alt i el Baix Empordà, el Gironès i el Pla de l’Estany petits pobles amb fires de productes del territori i gastronomia  de les comarques de Girona.

fires i festes de primavera 2019

als poblets de les comarques de Girona
Fira dels “Americanus” a  Lloret

Fira dels Americanos Lloret de Mar

Dates: 15 - 16 Juny 2019

La Fira dels Americanos és un esdeveniment de caire lúdic i familiar, en el qual podreu gaudir de diverses activitats com: Visites guiades i teatralitzades, còctels, conferències, tallers de balls caribeny, cuina indiana, accions teatrals, música en viu, i moltes sorpreses.

https://www.lloret.cat/el-municipi/agenda/activitats/12462
Fira de la Cirera de Llers

Diumenge 9 de juny. l’Alt Empordà

Fira artesanal popular, Fira sectorial, Gastronomia i vi

En aquesta fira hi podem trobar formatges, embotits, dolços, objectes d’artesania i, evidentment, cireres. A la tarda hi ha havaneres.

La Fira de la Cirera de Terrades ofereix, com a producte principal, cireres de diferents productors. Al mateix temps hi haurà una mostra i venda de productes artesanals.

Durant el dia, també s'hi podrà trobar diferents activitats per totes les edats : castellers, bitlles catalanes, trobada de plaques de cava, de puntaires…i dinar popular a preu de 13€


http://www.llers.cat/fira-cirera-2019/
FIRA DE L’Ou a MAIÀ DE MONTCAL

Cap de setmana 27 i 28 d’abril, la Noguera - Lleida. Tel. 973 43 80 04 -

Fira d’alimentació, artesania i exposicions. Tocs de campana fets pels campaners de diferents pobles, recordant l’antic ofici de campaner. Esmorzar popular, portes obertes al castell i dinar popular. Web: www.trobadacampaners.com

 

La Terra es desvetlla: comencen les fires de primavera!

Primavera, Terres de Girona >> petits pobles amb fires de productes del territori i gastronomia  de les comarques de Girona.

En aquesta plana només hi posem les fires més petites que no ens han fet arribar prou informació com per omplir una plana sencera. Per veure-les totes, consulteu sempre la plana “AGENDA” on hi trobareu la llista completa actualitzada.