fira de productors del parc natural de l’alt pirineu

mercat de productes del parc natural de l’alt pirineu, mostra d’ovella aranesa, concurs de xolla a màquina i tisora...

 

Fira de Productors del Parc Natural de l’Alt Pirineu

i de l’ovella aranesa a Arrós de Cardós

28 de maig 2017, Pallars Sobirà >> Hi haurà el mercat de productes del Parc Natural de l'Alt Pirineu i com a NOVETAT d'enguany s'han convidat a productors del Parc Natural Régional des Pyrénées Ariégeoises. Mostra d'ovelles araneses dels ramaders de les Valls de Cardós.

Fira de Productors del

Parc Natural de l’Alt Pirineu

i de l’ovella aranesa a Arrós de Cardós

Diumenge 9 de juny de 2019, el Pallars Sobirà >>


Activitats durant tot el dia per a tots els públics!!

Dia 9: Fira dels Productes del Parc Natural de l’Alt Pirineu i de l’Ovella Aranesa a Arrós de Cardós (el Pallars Sobirà).

8a FIRA DE PRODUCTES DEL PARC NATURAL DE L'ALT PIRINEU I DE L'OVELLA ARANESA I 8è CONCURS DE XOLLA AL POBLE D'ARRÓS DE CARDÓS. DIUMENGE 9 DE JUNY

Un any més l'Ajuntament i el PNAP donen a conèixer els productes fets a l'àmbit del parc i mostren els trets característics de l'ovella aranesa.

Hi haurà mercat de productes, concurs de xolla, tallers, jocs... Com cada any hi haurà dinar popular, enguany el plat principal serà caldereta de corder aranés. Més informació al cartell adjunt.  


Tel. 973 62 31 85 - Web: http://esterricardos.ddl.net

Atenció : al mercat agroalimentari  es vendrà carn de corder ecològic de Casa Toniquet d'Arrós, hi haurà pacs d'un quilo de carn amb barreja de costella, carn de cuixa, d'espatlla i de coll, el preu és a 13 ¬ el pac. Si esteu interessats, seria convenient que reservéssiu el vostre pac mitjançant aquest correu electrònic o bé a anna@montanyanes.net, teniu temps fins divendres 20 de maigPodeu trobar tota la programació detallada a l’enllaç adjunt: 


esterricardos.ddl.net