festival de foodtrucks & festa de la cervesa artesana a amposta

dia internacional del circ, mercat de food trucks, concerts, trobades de harleys, vespes i cotxes clàssics....

 

Dissabte i diumenge 6 i 7 d’abril, el Montsià >> El Food Trucks Festival i el Dia Mundial del Circ ompliran d’activitats el Parc dels Xiribecs. Serà aquest cap de setmana, en una jornada que també inclourà la Fira de la Cervesa Artesana, el Crafty Day i el Mercat Vintage.

Festival de foodtrucks a Amposta


El Festival FoodTrucks d’Amposta s’amplia dos dies

Serà el cap de setmana del 6 i 7 d’abril, en una jornada que també inclourà activitats del Dia Mundial del Circ, la Fira de la Cervesa Artesana, el Mercat Vintage i el CraftyDay entre d’altresProp d’una vintena de furgoteques de menjar, deu tipus de cerveses artesanes a la Fira de la Cervesa Artesana, el Mercat Vintage i el CraftyDay, una concentració de vespes clàssiques i exposició de Harley Davidson i de cotxes clàssics, exhibicions de circ i moltes activitats més ambientades en l’estètica dels anys 60 ompliran els dies 6 i 7 d’abril el Parc dels Xiribecs d’Amposta.


Enguany, el Festival FoodTrucks s’obrirà a les dotze del migdia del dissabte 6, fins a les dotze de la nit, i el diumenge 7 anirà de les deu del matí a les set de la tarda.


Serà dins la quarta edició del Festival FoodTrucks d’Amposta que enguany arriba amb una gran novetat: s’allarga a dos dies. "Teníem moltes demandes de persones que en dissabte no podien participar i ens demanaven que ho ampliéssim a diumenge", assenyala l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, tot posant en valor que Amposta va ser un dels primers municipis de les Terres de l’Ebre en organitzar una activitat d’aquestes característiques, "i en un espai com el parc dels Xiribecs, idoni per aquest tipus d’esdeveniments".


"A més, aquest tipus d’activitats també dinamitzen econòmicament la nostra ciutat", afegeix l’alcalde, un fet que també posa en valor la regidora de Comerç i Mercat Municipal, Susanna Sancho, qui també assenyala que a la zona del Mercat vintage i el CraftyDay, hi haurà prop d’una vintena de parades d’artesania i també de comerç de la ciutat.


A més de la zona de caravanes de menjar i de les parades d’artesania i antiguitats; el programa d’activitats es complementa "amb actuacions de quatre escoles de ball de la ciutat, que faran actuacions ambientades en l’estètica pin-up", en paraules del regidor de Festes i Mitjans de Comunicació, Ramon Bel, qui també assenyala que la jornada del dissabte acabarà amb la projecció de la pel·lícula Hairspray, amb una nova edició de cinema a la fresca.


Diumenge 7, el programa es complementarà amb les activitats del Dia mundial del circ, organitzades per

l’Escola de Teatre i Circ d’Amposta.

El seu director, Jordi Príncep, assenyala que hi haurà tallers de circ, exhibicions de diferents disciplines i actuacions d’artistes convidats. "Tot plegat per posar de relleu que el circ és cultura i que la cultura ens fa millors persones", clou.


PROGRAMA D’ACTIVITATS


Dissabte 6 d’abril
12 h  Obertura Festival de FoodTrucks, Mercat Vintage, Crafty Day i Fira de la Cervesa Artesanal. Exposició de Harley Davidson, cotxes clàssics i discjòquei en directe tot el dia

2/4 d’1  Concentració de Vespes Clàssiques, a càrrec de Vespa Moto Club Terres de l’Ebre

12 a 14 h  Actuació The Country Sheriffes

17 a 18 h  Actuació escola de ball esportiu Quick Dance

2/4 de 9 a 22 h  Concert del grup "TAVERNA TEQUILA"

22 a 24 h  Cinema a la gespa: "Hairspray"


Diumenge 7 d’abril
10 h  Obertura Festival de Food Trucks, Mercat Vintage, Fira de la Cervesa Artesanal. Exposició de Harley Davidson i cotxes clàssics.

10 a 13 h  Dia mundial del Circ amb ETCA

13 a 14 h  Actuació Espai Polivalent Bombolles

17 a 19 h  Exhibició escola de ball Making Dance ( JAM de Lindy Hop i actuacions de Jazz Steps)Podeu trobar tota la programació detallada a l’enllaç adjunt: 


www.amposta.cat 
DEL  MAR
../GOURMETCATALUNYA/DEL_MAR.html
XOCOMEL
../GOURMETCATALUNYA/XOCOMEL.html
VIANDES & CARNS
../CARNS_GOURMET/CARNS_XARCUTERIA.html
DELICATESSEN
../GOURMETCATALUNYA/DELICATESSEN.html
MERCATS
../GOURMETCATALUNYA/MERCATS.html
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
FORMACIÓ
../GOURMETCATALUNYA/FORMACIO.html
AGENDA
../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
DEL CAMP
../GOURMETCATALUNYA/DEL_CAMP.html
PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/PAISDEVINS/PORTADA.html

Festival de foodtrucks a Amposta

és primavera !  fires d’artesans i pagesos

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants

a Catalunya

millors cuines del país

Restaurants Carta

de temporada

les 4 estacions a taula

Escapades de tast

Hotels Gourmet

tast & relax al teu país

Restaurants de Catalunya, els Clàssics

Restaurants Clàssics de Catalunya

El canon de la cuina catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Els millors restaurants de Catalunya

Restaurants amb estrella Michelin i +

El canon de l’alta gastronomia catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Hotels gastronòmics

Escapades amb Estrella

luxe gourmet, millors restaurants amb hotel

Una selecció d’Hotels-restaurant que han merescut el reconeixement dels crítics gastronòmics i aficionats gourmet del país i internacionals: estels Michelin, sols Repsol o ser membres d’exclusives associacions gastronòmiques com Relais & Chateaux o Petits Grans Hotels de Catalunya...

Hotels rurals amb cuina casolana

Hotels rurals amb cuina de la terra

establiments familiars, hostals i cases rurals

Una selecció d’Hotels, hostals, fondes i allotjaments rurals on hi trobareu unes intal·lacions amb la comoditat i el confort suficients per gaudir d’un descans actiu coneixent el territori i alhora,

gaudint de la cuina del país ..