festa del vi jove i l’oli novell a sant jaume dels domenys

esmorzar degustació, mostra d’arts i oficis del món de la vinya i el vi, tast del cava les tres naus reserva 2012, millor escumós als vinari 2016...

 

Festa del Vi Jove i l’Oli Novell

a Cellers Domenys

Diumenge 5 de març 2017, Baix Penedès >>
Podeu trobar tota la programació detallada al web adjunt: 


www.cellersdomenys.com/-la-festa-del-vi-jove-i-loli-novell/ 

Festa del Vi Jove i l’Oli Novell a Cellers Domenys

Diumenge 5 de març 2017, Baix Penedès >> El pròxim diumenge 5 de març, Cellers Domenys celebrarà un any més la Festa del Vi jove i l’Oli novell on presentarà, mitjançant un esmorzar-degustació, les seves varietats de vi jove i oli novell.

Festa del Vi Jove i l’Oli Novell

a Cellers Domenys

Diumenge 5 de març 2017, Baix Penedès >>


Aquest esdeveniment, que tindrà lloc a partir de les 09:30 hores al Celler de Sant Jaume dels Domenys (carrer Prat de la Riba, 18), està obert a tota la població i comptarà amb la participació d’un miler de persones, així com de diferents personalitats destacades del món cooperatiu i vitivinícola. 

Paral·lelament, i en el marc de la Festa del Vi jove i l’Oli novell, també hi haurà la 12a. Mostra d’arts i oficis del món de la vinya i el vi, la 12a. Exposició de treballs artesanals de puntes de coixí i l’exposició fotogràfica: “Festes Majors” - La Llinyola. La inaguració d’aquesta darrera mostra es durà a terme el divendres 3 març, a les 20 h a la sala d’actes de Cellers Domenys, i anirà a càrrec del Sr. Joan Tarrada, President de l’acadèmia Tastavins Penedès.

Com a novetat d’enguany, el mateix diumenge dia 5 a les 13 hores tindrà lloc el Taller de Memòria Oral de la Festa del Vi Jove i l’Oli Novell i de la Festa de la Verema i el Most de Sant Jaume dels Domenys. Es tracta d’una activitat de l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Inmaterial de la Generalitat de Catalunya.

 

El cava Les Tres Naus Reserva 2012,

millor escumós als Vinaris 2016

Durant la celebració de l’esmorzar-degustació es presentarà el corresponent vi jove i oli novell. Però, a més, els assistents podran tastar el cava Les Tres Naus Reserva 2012, de Cellers Domenys, recentment guardonat amb el Premi Vinari d’Or en la categoria d’Espumosos Reserva 2016 (criança mínima de 15 mesos).

La quarta edició dels Premis Vinari, guardons nascuts amb la voluntat de donar a conèixer els millors vins i escumosos de Catalunya, va tenir lloc el passat mes d’octubre a l’Auditori de Vilafranca del Penedès.
DEL  MAR
../GOURMETCATALUNYA/DEL_MAR.html
XOCOMEL
../GOURMETCATALUNYA/XOCOMEL.html
VIANDES & CARNS
../CARNS_GOURMET/CARNS_XARCUTERIA.html
DELICATESSEN
../GOURMETCATALUNYA/DELICATESSEN.html
MERCATS
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
FORMACIÓ
../GOURMETCATALUNYA/FORMACIO.html
AGENDA
../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
DEL CAMP
../GOURMETCATALUNYA/DEL_CAMP.html
PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/PAISDEVINS/PORTADA.html
► 
Propostes gastronòmiques i promocions
gourmet
►../GOURMETCATALUNYA/PROPOSTES-GASTRONOMIQUES.html