fires i festes gastronòmiques de diumenge i cap de setmana

març 2018 : fira de l’oli a godall i de l’oli i la pedra a vinaixa,  xatonada a calafell, arrossada i vins a castelladral, ..

 
PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
VIANDES & CARNS
../CARNS_GOURMET/CARNS_XARCUTERIA.html
XOCOMEL
../GOURMETCATALUNYA/XOCOMEL.html
MERCATS
../GOURMETCATALUNYA/MERCATS.html
DEL CAMP
../GOURMETCATALUNYA/DEL_CAMP.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
FORMACIÓ
../GOURMETCATALUNYA/FORMACIO.html
DELICATESSEN
../GOURMETCATALUNYA/DELICATESSEN.html
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
AGENDA
../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
DEL  MAR
../GOURMETCATALUNYA/DEL_MAR.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/PAISDEVINS/PORTADA.html

Festa de l'oli nou &

22a Fira de l'oli Siurana


Divendres de 17 a 21 h i dissabte de 10 a 14 h i de 17 a 21 h, Plaça de la Llibertat de Reus.

Extens programa d'activitats durant els dies de la Fira i durant tota la setmana: tastos guiats d'oli per membres de panel de tast oficial i productors, jornada tècnica, tallers infantils, actuacions musicals, showcooking, esmorzar degustació d'oli nou...La fira compta amb la participació de cooperatives i elaboradors d’oli Siurana, així com entitats relacionades amb el món de l’oli, com el Centre de Desenvolupament

de l’Oli de Reus i el Consell Regulador de la DOP

Siurana, a més de comptar amb la presència del Gremi

de Forners de Reus i Baix Camp i l’Agència

de Promoció de Ciutat


Cal destacar però que Reus continua sent la primera Fira de Catalunya on es presenta l’oli nou de la temporada, i el primer lloc on els assistents tenen la possibilitat de tastar i comprar més de 20 olis nous diferents de la denominació d’origen Siurana abans que enlloc.


Hi destaca el bon nivell de participació de les cooperatives de la DOP Siurana, just en l’època en què estan collint les olives, una implicació que permet presentar al públic assistent una gran diversitat de varietats d’aquest producte de qualitat. Així, el públic pot tastar i comprar l’oli nou de les cooperatives i molins participants. Any rera any, un nombre cada vegada més important de visitants d’arreu de Catalunya (es calcula que cada any un 25% de procedeixen de fora de Reus) s’apropen a la Fira per degustar aquest producte de gran qualitat gastronòmica.


Una setmana dedicada a l’oli DOP Siurana

Cal destacar que la Fira de l’Oli Siurana de Reus compta cada vegada amb l’implicació de més entitats, fet que permet la programació de diverses activitats a l’entorn de l’oli durant tota la setmana. En definitiva, la ciutat de Reus es converteix en la capital de l’oli Siurana durant la setmana de la Fira.Podeu consultar tota la programació al web.

www.reuspromocio.cat

 

16 i 17 de novembre, el Baix Camp >>> Presentació, degustació i venda de l'oli d'oliva verge extra DOP Siurana. Els productors més destacats de la denominació d'origent protegida Siurana participen en aquest esdeveniment anual, en que el públic pot tastar i comprar els diferents olis nous de la temporada. Un certamen organitzat per l’Agència de Promoció de Ciutat, el Consell Regulador de la DOP Siurana i la Unió Corporació Alimentària de

Reus, en el que són presents els productors més importants de la DOP Siurana, els quals, presenten de forma col·lectiva el seu oli nou.

Festa de l’Oli nou & Fira de l’oli DOP Siurana

temps de collita / la cuina dels millors olis d’oliva

Mostra Gastronòmica de les Garrigues

amb els millors Olis d’Oliva Verge Extra

9 dels millors restaurants de la comarca participen en aquestes jornades culinàries que ens porten les millors exquisides gastronòmiques de la terra a taula. Menús pensats i treballats a partir de l’alta professionalitat de les cuineres i els cuiners per fer brillar els excel·lents productes que el territori ens ofereix.

Salut i Oli d’Oliva Verge Extra !

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants i Fondes

a Catalunya

millors cuines del País

Restaurants i Fondes

a Les Garrigues

millors cuines de Lleida

Escapades Gourmet

Hotels amb encant

tast & relax al teu país

La Cuina de l’Oli al Montsià

amb els millors Olis d’Oliva Verge Extra

Santa Bàrbara és reconeguda pels fruits de la seua terra: oliveres

i cítrics la posen de relleu en el mapa gastronòmic català. I ara, temps de collita, restaurants de la vila ens preparen els seus saborosos menús degustació per xalar a taula.

Salut i Oli d’Oliva Verge Extra !

Camins d’or líquid al Segrià Sec

amb els millors Olis d’Oliva Verge Extra

Del 9 de novembre al 16 de desembre de 2018, el Segrià.

Els Camins d’or líquid al Segrià Sec ens permeten descobrir el paisatge, els pobles i la gent que fan possible que gaudirm d’alguns dels millors olis d’oliva verge extra del món. Cada cap de setmana activitats de festa, tast i descoberta a una vila del camí.