festa de l’oli nou a catalunya : de l’empordà la terra alta

millors fires i festes de l’oli nou a catalunya : olis amb dop terra alta. baix ebre-montsià, empordà, siurana i garrigues

 

Mostra Gastronòmica de les Garrigues

amb els millors Olis d’Oliva Verge Extra

9 dels millors restaurants de la comarca participen en aquestes jornades culinàries que ens porten les millors exquisides gastronòmiques de la terra a taula. Menús pensats i treballats a partir de l’alta professionalitat de les cuineres i els cuiners per fer brillar els excel·lents productes que el territori ens ofereix.

Salut i Oli d’Oliva Verge Extra !

Festes de l’Oli Nou a Catalunya

DOP Siurana, Garrigues, Empordà

Terra Alta i Baix Ebre-Montsià


Fira de l’Oli DOP Siurana i Festa de l’Oli nou de Reus 17 i 18 de novembre 2018, el Baix Camp mostra d’oli de cooperatives agràries i trulls, tallers de tast, degustacions gastronòmiques i xerrades de gastronomia i salut. Llegir-ne més.


Fira de l’Oli Verd de Les Borges Blanques 17 i 18 de novembre 2018, les Garrigues festassa amb caminades i cursa entre oliveres, esmozar i dinars.populars, tast de l’oli acabat de premsar, visites a la cooperativa, concurs d’allioli.. Llegir-ne més.


Fira de l’Oli novell, els cítrics i el comerç a Santa Bàrbara 17 i 18 de novembre 2018, el Montsià una gran fira multisectorial amb els productes de la terra com a eix vertebrador : els excel·lents olis i cítrics. Menús, tastets, xerrades i un munt d’activitats .. Llegir-ne més.


Fira de l’Oli Verd de Maials 17 i 18 de novembre 2018, el Segrià esmorzars amb l’oli nou, tallers de tast i maridatges amb productes de la terra, licors i vins. Conferències  sobre la gastronomia de l’oli, hàbits saludables i noves tècniques culinàries... Llegir-ne més.Jornades gastronòmiques de la cuina de l’oli a Santa Bàrbara del 1 de novembre a l’1 de desembre 2018, el Montsià Els restaurants de la vila planera ens preparen uns menús degustació on l’oli acabat de moldre perfuma i amaneix els gustos dels plats del territori... Llegir-ne més.Mostra gastronòmica de les Garrigues novembre i fins el 9 de desembre 2018, les Garrigues 9 restaurants de la comarca ens posen a taula el bo i millor de la seva gastronomia amb l’oli d’oliva verge extra les Garrigues com a rei de cada plat. Un deliciós plaer.. Llegir-ne més.


Camins de l’Or líquid al Segrià del 8  de novembre  al 16 de desembre 2018, El Segrià festes a 6 pobles del Segrià sec on s’hi fan uns excel·lents Olis d’Oliva autènticament verges i de qualitat amb caminades entre oliveres, esmozars i dinars populars, tast de l’oli acabat de premsar, visites al museu de l’oli, conferències de nutrició.. Llegir-ne més.
Fira de l’Olivera de santa Oliva 17 i 18 de novembre 2018, les Garrigues festassa amb caminades i cursa entre oliveres, esmozar i dinars.populars, tast de l’oli acabat de premsar, visites al museu de l’oli, conferències de nutrició.. Llegir-ne més.


i ben aviat, més festes dels Olis nous de Catalunya!

Salut i Oli d’Oliva Verge Extra :)


Riudoms Festa de l’Oli nou DOP Siurana 11 de novembre 2018, el baix Camp festa consolidada que reuneix més de 2.000 persones per esmorzar, tastar , comprar i fer festa amb les activitats que s’hi fan al llarg del matí.. Llegir-ne més.
Festa de l’oli nou de Mont-roig del Camp 4 de novembre 2018, el Baix Camp esmorzar popular amb l’oli nou, mostra dels olis Verge extra amb DOP Siurana de la vila... Llegir-ne més.La Primera Premsada de l’Oli nou de les Garrigues a la Granadella 4 de novembre 2018, les Garrigues festassa amb caminades i cursa entre oliveres, esmozar i dinars.populars, tast de l’oli acabat de premsar, visites al museu de l’oli, conferències de nutrició.. Llegir-ne més.Festa de l’Oli nou a cambrils  4 de novembre 2018, lel Baix Camp matí per festejar l’arribada de l’oli nou “Mestral”, Oliva verge extra, guanyador de múltiples premis i destacat membre dels Olis amb DOP Siurana.. Llegir-ne més.
 
PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
VIANDES & CARNS
../CARNS_GOURMET/CARNS_XARCUTERIA.html
XOCOMEL
../GOURMETCATALUNYA/XOCOMEL.html
MERCATS
../GOURMETCATALUNYA/MERCATS.html
DEL CAMP
../GOURMETCATALUNYA/DEL_CAMP.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
FORMACIÓ
../GOURMETCATALUNYA/FORMACIO.html
DELICATESSEN
../GOURMETCATALUNYA/DELICATESSEN.html
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
AGENDA
../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
DEL  MAR
../GOURMETCATALUNYA/DEL_MAR.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/PAISDEVINS/PORTADA.html

La festa de l’oli nou arriba als trulls de Catalunya

Enguany es preveu una collita d’olives lleugerament per sota de la mitjana, però amb un  oli d’oliva verge extra però de molt bona qualitat. Comença doncs la temporada de la collita i d’anar trull o molí a fer l’oli nou, de tastar durant unes poques setmanes el gust intens i ple de la frescor de l’olivera dels olis del raig. I després, aprofitar per comprar els olis verds o els més madurs, però sempre amb la millor garantia : la de les dones i homes del camp català, la de les mans que durant tot l’any han treballat la terra per obtindre’n els millors fruits. Salut i Oli!

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants i Fondes

a Catalunya

millors cuines del País

Restaurants i Fondes

a Les Garrigues

millors cuines de Lleida

Escapades Gourmet

Hotels amb encant

tast & relax al teu país

Olis d’Oliva Verge Extra

Destacats a GourmetCatalunya100% oli d’oliva verge extra de La Terra Alta

L’oli Mas Beturià és un oli de collita pròpia i 100% arbequí en el que s’ha cuidat al màxim tot el procés, des de la producció del fruit fins a l’elaboració i l’envasat


Terres de L’Ebre,100% Arbequina

Oli d’oliva verge extra d’arbequina, en sistema de producció ecològica sense adobs ni pesticides de síntesi química, amb el màxim respecte per al medi ambient i obtenint així un aliment de la màxima qualitat.

Marques: Vergroc Verllum

Les Garrigues, 100% Arbequina

Cooperativa productora d'oli extra verge d'excel·lent qualitat.  Tot l'oli produït es troba emparat per la Denominació d'Origen Protegida Les Garrigues.Oli 100 % procedent d'oliva arbequina de collita manual i molturada abans de 48 hores
L’Oli d’oliva Olicatessen - Les Garrigues

Cupatge d’arbequina, arbequina arbreblanc i verdal. Un oli d’oliva verge extra ecològic d’altíssima qualitat, reconegut pel seu valor organolèptic, fruit del respecte per la natura i per aquells que l’han de gaudir. 

temps de collita / arriben els millors olis d’oliva :)

La Cuina de l’Oli al Montsià

amb els millors Olis d’Oliva Verge Extra

Santa Bàrbara és reconeguda pels fruits de la seua terra: oliveres

i cítrics la posen de relleu en el mapa gastronòmic català. I ara, temps de collita, restaurants de la vila ens preparen els seus saborosos menús degustació per xalar a taula.

Salut i Oli d’Oliva Verge Extra !

Camins d’or líquid al Segrià Sec

amb els millors Olis d’Oliva Verge Extra

Del 9 de novembre al 16 de desembre de 2018, el Segrià.

Els Camins d’or líquid al Segrià Sec ens permeten descobrir el paisatge, els pobles i la gent que fan possible que gaudirm d’alguns dels millors olis d’oliva verge extra del món. Cada cap de setmana activitats de festa, tast i descoberta a una vila del camí.