fira de la cervesa artesana i el rebost a pardines

què fer aquest cap de setmana a girona? fira i tast de cerveses artesanes i gastronomia al ripollès - pirineu de girona

 

Descobrint les cerveses dels Pirineus de Girona

Dissabte 12 d’octubre de 2019

Com ja és habitual des de fa uns quants anys, concretament 15 anys, durant la tardor se celebra al nostre municipi de Pardines la tant esperada “Fira de la Cervesa Artesana i del Rebost de Pardines”.


Fira de la cervesa i el rebost de Pardines

Dissabte 12 Octubre 2019, el Ripollès


Com ja és habitual des de fa uns quants anys, concretament 15 anys, durant la tardor se celebra al nostre municipi de Pardines la tant esperada “Fira de la Cervesa Artesana i del Rebost de Pardines”.


Enguany, la Fira tindrà lloc el proper dia 12 d’octubre. La majoria dels que ja heu vingut, sabreu que el programa d’activitats és molt ampli i variat, aquesta quinzena edició no n’és una excepció.


Com no podia ser d’altre manera, començarem la jornada amb una bona caminada popular organitzada pel “Centre Alpí Vall del Segadell”. Enguany ens trobarem a les 8:30h del matí a la Plaça del Pedró. El recorregut tindrà un temps aproximat de 2 hores. Podeu trobar més informació a la pàgina web del CAVS. 


Seguidament, es farà una cercavila pels carrers de la Vila amb els Grallers i Gegants de Ribes de Freser per tal d’animar als veïns i veïnes i començar a gaudir de la fira.


A les 11:00 hores tindrem la primera sessió musical amb el nostre Dj preferit: Dj Serkru.


La presentació de les cerveses participants en el concurs per a escollit la millor cervesa de l’any 2019 serà a les 12 del migdia. Les Cerveseries convidades d’enguany són:

  1. La Calavera

  2. Birres Ribbes

  3. L’Escumatent

  4. Art Cervesers. 

Us animem a pujar, tastar-les i votar per la que per vosaltres és la millor cervesa de l’any.

A més, podreu degustar i adquirir productes artesans propis del rebost tradicional català, com són: embotits, formatges, herbes remeieres i culinàries, flams, etc. Artesans majoritàriament de la nostre comarca del Ripollès.


Tota la fira estarà animada amb música tradicional. Alguns dels grups convidats en són d’una banda els Rusties, els quals ens oferiran un concert vermut abans del tradicional dinar popular, La Història del Rock serà l’altre conjunt que amenitzarà la tarda i, finalment, el cantant Marcel Marimont amb el seu concert de taverna farà la cloenda de la Fira al Bar Can Manel.


A les 5 de la tarda hom farà un Tast de cerveses amb maridatge a càrrec del sommelier Marc Capdevila Serra. Les places són limitades a 40 persones. És per aquest motiu que cal que feu la inscripció al més aviat possible enviant un e-mail a la següent adreça de correu electrònic: firadepardines@gmail.com. El preu del tast és de 18€ per persona.


Durada: 1h i 3/4. Obsequi del got de la fira per als assistents.


A més, enguany també podrem tornar a gaudir d’un Correfoc a les 21:00 a càrrec dels Diables de Sant Cugat.


Pel què fa al dinar popular, el menú consistirà en:

1r) Plat d’embotits de la Vall, 

2n)  Plat de fideus a la cassola, 

Les Postres de flam de mató, 

Pa i aigua.

 

tardor / festes de la cervesa artesana

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants

a Catalunya

millors cuines del país

Restaurants Carta

de temporada

les 4 estacions a taula

Escapades de tast

Hotels Gourmet

tast & relax al teu país

Restaurants de Catalunya, els Clàssics

Restaurants Clàssics de Catalunya

El canon de la cuina catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Els millors restaurants de Catalunya

Restaurants amb estrella Michelin i +

El canon de l’alta gastronomia catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Hotels gastronòmics

Escapades amb Estrella

luxe gourmet, millors restaurants amb hotel

Una selecció d’Hotels-restaurant que han merescut el reconeixement dels crítics gastronòmics i aficionats gourmet del país i internacionals: estels Michelin, sols Repsol o ser membres d’exclusives associacions gastronòmiques com Relais & Chateaux o Petits Grans Hotels de Catalunya...

Hotels rurals amb cuina casolana

Hotels rurals amb cuina de la terra

establiments familiars, hostals i cases rurals

Una selecció d’Hotels, hostals, fondes i allotjaments rurals on hi trobareu unes intal·lacions amb la comoditat i el confort suficients per gaudir d’un descans actiu coneixent el territori i alhora,

gaudint de la cuina del país ..