mostra de llúpol nacional i cerveses artesanes a les clandestines

què fer aquest cap de setmana a tarragona? fira del llúpol i tast de cerveses artesanes i gastronomia  a montferri - l’alt camp

 

Llúpols & cerveses  artesanes a l’Alt Camp

Dissabte  2 de novembre de 2019

Com ja és habitual des de fa uns quants anys, concretament 15 anys, durant la tardor se celebra al nostre municipi de Pardines la tant esperada “Fira de la Cervesa Artesana i del Rebost de Pardines”.


Collita - 3a Mostra del Llúpol nacional


Dissabte 2 de novembre 2019, Montferri, Camp de Tarragona

La Mostra del llúpol nacional- Festival Collita, és un esdeveniment cerveser organitzat per Les Clandestines i l'Associació Singlot que arriba ja a la seva tercera edició.


De les 11 de matí a les 11 de la nit la vila de Montferri, a tocar de Valls, serà l’escenari d’aquesta mostra que reuneix psgesos que conreen el llúpol, cervesers artesans i amants de la cervesa artesana. 


Què hi trobarem?

  1. Cerveses artesanes. Un servei de bar amb un munt d'aixetes obertes durant tota la jornada on molts dels Brewers estaran servint les seves pròpies elaboracions. Així que ja saps, no et talls i pregunta !!!


  1. Hi haurà al voltant d'una vintena de referències elaborades únicament i exclusivaamb llúpol fresc local. A més podrem brindar amb la cervesa commemorativa del festival.


  1. VISITA GUIADA (gratuïta) a la fàbrica de Cerveses Les Clandestines de la mà del propi mestre cerveser Miguel Ángel del Castillo.


  1. ACTIVIDADES DIVULGATIVES (gratuïtes). Durant tot el dia es duran a terme diverses activitats divulgatives, xerrades i altres activitats cerveseres d'una manera lúdica i festiva.


  1. MERCAT DEL LLÚPOL Uns 10 productors de llúpol nacional faran venda directa de llúpol propi.


  1. Tastets gastronòmics amb productes  del territori.


  1. Festa amb Dj i música en directe.


Per degustar les cerveses caldrà comprar el got de la Mostra que tindrà un cost de 2 euros. 

tardor / festes de la cervesa artesana

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants

a Catalunya

millors cuines del país

Restaurants Carta

de temporada

les 4 estacions a taula

Escapades de tast

Hotels Gourmet

tast & relax al teu país

Restaurants de Catalunya, els Clàssics

Restaurants Clàssics de Catalunya

El canon de la cuina catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Els millors restaurants de Catalunya

Restaurants amb estrella Michelin i +

El canon de l’alta gastronomia catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Hotels gastronòmics

Escapades amb Estrella

luxe gourmet, millors restaurants amb hotel

Una selecció d’Hotels-restaurant que han merescut el reconeixement dels crítics gastronòmics i aficionats gourmet del país i internacionals: estels Michelin, sols Repsol o ser membres d’exclusives associacions gastronòmiques com Relais & Chateaux o Petits Grans Hotels de Catalunya...

Hotels rurals amb cuina casolana

Hotels rurals amb cuina de la terra

establiments familiars, hostals i cases rurals

Una selecció d’Hotels, hostals, fondes i allotjaments rurals on hi trobareu unes intal·lacions amb la comoditat i el confort suficients per gaudir d’un descans actiu coneixent el territori i alhora,

gaudint de la cuina del país ..