mostra de cervesa artesana feta a casa a girona

què fer aquest cap de setmana a catalunya ? trobada homebrewer de catalunya

 

Fent cervesa artesana a casa i bevent-la acompanyats :)

Dissabte, 21 de setembre de 2019, Girona

Ja tenim data de la propera Trobada homebrewer de Catalunya.  En aquesta Trobada les persones que fem cervesa a casa podem mostrar les nostres millors creacions.

3a Trobada Homebrewer de Catalunya

Dissabte, 21 de setembre de 2019, Girona

Ja tenim data de la propera Trobada homebrewer de Catalunya.  En aquesta Trobada les persones que fem cervesa a casa podem mostrar les nostres millors creacions.


Data:  dissabte 21 de setembre

Lloc: plaça dels Jurats de Girona

Horari: de les 17h a les 24h.Preu entrada: 5€, amb la que s'obtindrà un got i  3 fitxes per degustar les cerveses de la mostra. Els diners recaudats amb l'entrada es destinaran a sufragar els costos de l'esdeveniment inclosos també els costos d'elaboració de les cerveses presentades.


Hi haurà musica, paradetes informatives, menjar i de venda de productes cervesers.


Condicions de participació dels cervesers:


- Hi haurà un tast rotatori durant tota la jornada. Per incloure la teva cervesa dins la ronda de tast es obligatori inscriure's dins el termini i abonar el pagament de la inscripció (5€). La inscripció inclou el got i 3 fitxes.- Les inscripcions es pagaran el mateix dia de la Trobada. La inscripció dona dret a oferir la teva cervesa d'acord amb l'horari de degustació que l'organització determini i a un got per a degustar la cervesa dels altres.- Les inscripcions es tancaran el 15 de setembre


- Cada cerveser podrà inscriure una o dues cerveses pagant una sola inscripció.


- Es podran presentar les cerveses en qualsevol format: ampolles, corni, barril...


- Qualsevol quantitat serà admesa, tot i que si és molt poca, recolliràs poques opinions, i si és massa no hi haurà temps de servir-la dins l'horari.


- Hi haurà vuit tiradors en els que es podran degustar les cerveses de forma rotatòria seguint un horari prèviament establert per l'organització de forma que cada hora canviaran les cerveses que es podran tastar.


- Cada cervesa sols es servirà durant el seu torn, transcorregut aquest temps es retirarà per donar pas a una altra independentment de si s'ha servit tota o no.


- Cada cerveser decidirà el nombre de fitxes que demana per la degustació de la seva cervesa. Tot i que es recomana 1 fitxa per degustació com a norma general, això pot variar segons graduació alcohòlica, volums de llúpol, etc.


- Cada cerveser haurà de responsabilitzar-se de servir al públic mentre duri la degustació de la seva cervesa y recollir les fitxes. Un cop acabat el seu torn de degustació formarà part del públic deixant lliure la barra per al següent torn.


- les fitxes recollides podran reutilitzar-se per tastar les cerveses dels altres cervesers. Es podran adquirir més fitxes durant l'esdeveniment al preu de 1€ la fitxa. Les fitxes sobrants es podran bescanviar pel seu equivalent en  euros en acabar la jornada amb una penalització. Una fitxa de cada quatre bescanviades aniran al fons de l'organització per pagar les despeses.


- L'horari de torns estarà a la vista perquè tothom sàpiga quan li toca.


L'organització es reserva el dret d'introduir canvis en el programa per la bona marxa de l'esdeveniment.


Si ets un cerveser casolà, aquesta és la oportunitat d'ensenyar el que saps fer.


Ja podeu anar programant calendari per elaborar una o més cerveses per l'esdeveniment. Per participar-hi caldrà obligatòriament formalitzar la inscripció prèvia abans del 15 de setembre.No t'ho perdis


Inscripcions homebrewers aquí


Dubtes aquí: associacioeltirador@gmail.com


Agraïm el suport dels nostres esponsors: Agronet, Cervesera Artesenca, Lallemand brewing, Lupulina, Ricardo Molina, Biolupulus que aportaran lots dels seus productes que seran sortejats entre els cervesers durant la Trobada.

http://eltiradordecervesa.blogspot.com/2019/07/3a-trobada-homebrewer-de-cataunya.html
 

estiu / festes de la cervesa artesana

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants

a Catalunya

millors cuines del país

Restaurants Carta

de temporada

les 4 estacions a taula

Escapades de tast

Hotels Gourmet

tast & relax al teu país

Restaurants de Catalunya, els Clàssics

Restaurants Clàssics de Catalunya

El canon de la cuina catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Els millors restaurants de Catalunya

Restaurants amb estrella Michelin i +

El canon de l’alta gastronomia catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Hotels gastronòmics

Escapades amb Estrella

luxe gourmet, millors restaurants amb hotel

Una selecció d’Hotels-restaurant que han merescut el reconeixement dels crítics gastronòmics i aficionats gourmet del país i internacionals: estels Michelin, sols Repsol o ser membres d’exclusives associacions gastronòmiques com Relais & Chateaux o Petits Grans Hotels de Catalunya...

Hotels rurals amb cuina casolana

Hotels rurals amb cuina de la terra

establiments familiars, hostals i cases rurals

Una selecció d’Hotels, hostals, fondes i allotjaments rurals on hi trobareu unes intal·lacions amb la comoditat i el confort suficients per gaudir d’un descans actiu coneixent el territori i alhora,

gaudint de la cuina del país ..