fires i festes de la cervesa artesana a catalunya

què fem el cap de setmana? tast de cerveses a barcelona, girona, tarragona, lleida i terres de l’ebre ...

 
 Els concerts de la Ctretze dijous 18 i  dissabte 20 d’abril de 2019,  cerveses artesanes i bona música en directe a La Pobla de Segur.. Llegir-ne més.Fira de la cervesa artesana de L’Hospitalet de Llobregat dvendres 26 a diumenge 28 d’abril de 2019,  cerveses artesanes  actuacions musicals en directe a la plaça forta de la cervesa artesana de Catalunya.. Llegir-ne més.
Fira de la cervesa artesana d’Arenys de Mar divendres 26 i dissabte 20 d’abril de 2019,  cerveses artesanes, gastronomia local i bona música en directe a la vila marinera.. Llegir-ne més.
Carpe Birrem a Calella divendres 19 al diumenge 21 d’abril de 2019,  cerveses artesanes, tastets gastronomics, música, fira pet-friendly, Natural-kids: espai per a la canalla... Llegir-ne més.
Cinquanta cerveses catalanes a Vic, Osona del 12 al 14 d’abril de 2019 - Osona,  xerrades, tast, música i activitats per la canalla en el marc del Mercat del ram de Vic. Llegir-ne més.Fira de la cervesa artesana d’Olot, dissabte 13 d’abril de 2019,  una gran festa cervesera amb gegants, trobada de vespes, furgoteques, arrossada, música i bones birres. Llegir-ne més
Fira de la cervesa artesana del Pla de Santa Maria dissabtes 13 d’abril de 2019, Camp de Tarragona cerveses artesanes, pintxos, crepes,  i bona música en directe fins la matinada.. Llegir-ne més.
Fira de la cervesa artesana de Rocallaura dissabte 13 d’abril de 2019 - l’Urgell,  música i cerveses artesanes de les Clandestines, Casa Dalmases i Matoll. Llegir-ne més.Fira de la cervesa artesana de Begues, dissabte 13 d’abril de 2019,  cerveses artesanes, música...a tocar de Barcelona Llegir-ne més.
Pre 9 Birras fest 29 de març de 2019  a Nou Barris, Barcelona La prèvia del 9 Birras Fest del cap de setmna vinent...per anar obrint la gana de festa i bona cervesa... Llegir-ne més.Vieer festival a Puig-reig diumenge 7 d’abril de 2019 - Puig-reig, el Berguedà,  enguany a l’antiga colònia fabril de Cal Casas i a l’interior de la nau : cerveses, tastets gastronòmics, música, activitast per la canalla.. Llegir-ne més.Birra a mà - Festival de la Cervesa artesana a Girona divendres i dissabte 5 i 6 d’abril de 2019 - Girona,  dos dies de festa, gastronomia i tast i descoberta de cerveses artesanes.. Llegir-ne més.9 Birras fest a Nou Barris dissabte 6 d’abril de 2019, Nou Barris de Barcelona,  un dia de festassa cervesera per a tots els gustos i edats. matinal infantil, actuacions musicals, espai home brewers, tastos, maridatges.... Llegir-ne més.Mostra de la cervesa artesana de Terrassa  dissabte 6 d’abril de 2019 - Plaça del Progrés, Terrassa  xerrades, scooterada, activitats infantils, mostra cervesera, tastets, dj’s.. Llegir-ne més.Fira de la cervesa artesana a la Vila de Gràcia - Barcelona dissabte 6 d’abril de 2019,  xerrades, músiques de diferents estils, vuit cerveseries artesanes al tast, .. Llegir-ne més.

 
XOCOMEL
../GOURMETCATALUNYA/XOCOMEL.html
VIANDES & CARNS
../CARNS_GOURMET/CARNS_XARCUTERIA.html
DELICATESSEN
../GOURMETCATALUNYA/DELICATESSEN.html
MERCATS
../GOURMETCATALUNYA/MERCATS.html
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
FORMACIÓ
../GOURMETCATALUNYA/FORMACIO.html
AGENDA
../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
DEL CAMP
../GOURMETCATALUNYA/DEL_CAMP.html
PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
DEL  MAR
../GOURMETCATALUNYA/DEL_MAR.html

Llista de fires i festes de la cervesa

artesana a Catalunya...

Festes i mostres de la cervesa artesana

Cap de setmana de festa amb cerveses artesanes! Si sempre ve de gust una cervesa ben fresqueta, encara ve més de gust poder tastar-ne una bona colla, en bona companyia, bon ambient i bona música. I això és el que ens ofereixen un grapat de cervesers artesans al nostre país. Us anirem detallant les seves propostes per a que les gaudiu tot descobrint aquest apassionant món de les cerveseries artesanes.

en aquesta plana hi trobareu la llista de les propostes més atractives per xalar-ne el cap de setmana.

on anar els dissabtes i diumenges? a tastar i descobrir les cerveses artesanes :)

cervesa artesanal / fires, festes i tast...

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants

a Catalunya

millors cuines del país

Restaurants Carta

de temporada

les 4 estacions a taula

Escapades de tast

Hotels Gourmet

tast & relax al teu país

Restaurants de Catalunya, els Clàssics

Restaurants Clàssics de Catalunya

El canon de la cuina catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Els millors restaurants de Catalunya

Restaurants amb estrella Michelin i +

El canon de l’alta gastronomia catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Hotels gastronòmics

Escapades amb Estrella

luxe gourmet, millors restaurants amb hotel

Una selecció d’Hotels-restaurant que han merescut el reconeixement dels crítics gastronòmics i aficionats gourmet del país i internacionals: estels Michelin, sols Repsol o ser membres d’exclusives associacions gastronòmiques com Relais & Chateaux o Petits Grans Hotels de Catalunya...

Hotels rurals amb cuina casolana

Hotels rurals amb cuina de la terra

establiments familiars, hostals i cases rurals

Una selecció d’Hotels, hostals, fondes i allotjaments rurals on hi trobareu unes intal·lacions amb la comoditat i el confort suficients per gaudir d’un descans actiu coneixent el territori i alhora,

gaudint de la cuina del país ..