casa beta - vedella bruna dels pirineus catalans

millors carns de catalunya : vedella directa de pagès del pirineu  / venda online i carns a domicili

 

Casa Beta - Vedella Bruna dels Pirineus

Casa Beta, Pujalt-Sort, el Pallars Sobirà. Casa Beta és una petita explotació ramadera amb segles d’història que ens dediquem a la cria i engreix de vella Bruna dels Pirineus Catalans. La nostra família ha estat sempre lligada a la terra, que amb el temps ha anat passant de pares a fills i que hem mantingut amb esforç i il·lusió.

DEL  MAR
../GOURMETCATALUNYA/DEL_MAR.html
XOCOMEL
../GOURMETCATALUNYA/XOCOMEL.html
VIANDES & CARNS
../CARNS_GOURMET/CARNS_XARCUTERIA.html
DELICATESSEN
../GOURMETCATALUNYA/DELICATESSEN.html
MERCATS
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
FORMACIÓ
../GOURMETCATALUNYA/FORMACIO.html
AGENDA
../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
DEL CAMP
../GOURMETCATALUNYA/DEL_CAMP.html
PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/PAISDEVINS/PORTADA.html
► 
Propostes gastronòmiques i promocions
gourmet
►../GOURMETCATALUNYA/PROPOSTES-GASTRONOMIQUES.html

Casa Beta - Vedella Bruna

de ramaders i productors del Pirineu


COM TREBALLEM

Per portar un control personal sobre la nostra carn, hem tancat el cercle productiu. Això vol dir que la nostra feina comença en la selecció de les millors mares i toros, per a obtenir els exemplars morfològicament més adequats, i arriba fins a la seva cria, engreix, sacrifici i distribució.

També en l’alimentació hi tenim un paper molt actiu, les nostres vaques s’alimenten habitualment de les pastures fresques dels prats, a l’hivern de l’herba seca que hem recollit i a l’estiu les traslladem a les pastures d’alta muntanya.

Tot plegat ens permet respondre de cada pas de la traçabilitat del producte.


La raça bruna

Hem apostat deliberadament per aquesta raça autòctona que es caracteritza per la seva rusticitat i adaptació al medi rigorós en que vivim. També és una raça amb marcada aptitud materna, que produeix entre 8 i 10 litres de llet diària de gran qualitat, que la fa ideal per a criar els seus vedells fins una edat avançada.CRIANÇA

En els primers 7-8 mesos de vida els animals conviuen l’aire lliure al costat de les seves mares amb una alimentació a base de pastures i alletament matern. Posteriorment els acabem d’engreixar a l’estable amb herba seca dels nostres prats i una barreja de cereals equilibrada. És en aquest moment en què la carn infiltra el punt just de greix que després li donarà sabor i tendresa.


TENDRESA I GUST DE CARN DE PASTURA

La carn dels nostres vedells es caracteritza per la seva tendresa i sabor intens, tot plegat producte de la seva alimentació, però també del tipus de rutina que porta l’animal evitant qualsevol tipus d’estrès.


BOTIGA ON-LINE I SERVEI DE CARN A DOMICILI

Us preparem lots de vedella variada d’entre 10 i 12 kg (aquesta mida acostuma a cabre en un calaix del congelador).

Preu del lot: 12,50€/kg + 10% IVA


Tot el producte està envasat al buit i preparat per congelar-lo, en paquets de 400 g aproximadament. Us el portem a casa. El cost del transport serà de 8€ + IVA.


Què inclou el lot ? >>  www.casabeta.cat/producte.php


 

Casa Beta - Vedella Bruna

dels Pirineus Catalans


Bruna dels Pirineus catalans, criada a les pastures del Pallars Sobirà


El secret per haver arribat fins avui ha estat l’adaptació de cada generació als temps que li han tocat i nosaltres no hem estat menys. Des de fa temps que ens dediquem a la cria de Bruna dels Pirineus Catalans i ara hem fet un pas més i hem decidit comercialitzar-la directament fins al consumidor, traslladant al nostre producte aquesta forma de treballar acurada, pacient i rigorosa, elaborant un producte de qualitat que transmet la personalitat de casa nostra.


“Carn de pastura dels Pirineus catalans, certificada ecològica,

ben tallada i envasada al buit, directament a casa vostra”Casa Beta, carn de vedella criada de forma natural

Casa Beta som una petita explotació del Pirineu que oferim carn de vedella criada de forma natural. Portem el nostre producte directament a casa vostra. Ubicada al nucli de Pujalt al Pallars Sobirà, Casa Beta comercialitza vedella de raça bruna nascuda i criada a casa nostra.

La carn dels nostres vedells es caracteritza per la seva tendresa i sabor intens, tot plegat és producte de la seva alimentació, però també del tipus de rutina que porta l’animal evitant qualsevol tipus d’estrès.Entorn

Casa Beta està situada al petit nucli de Pujalt, al cor del Pirineu, a 1162 metres d’alçada. Aquest indret de Pallars Sobirà és el que ens dona caràcter a nosaltres i també al nostre producte donat que l’entorn, el clima i l’ambient rústic defineix en gran part la criança dels nostres vedells.Casa Beta - Carns i Embotits dels Pirineus

Casa Beta, s/n, 25568 Pujalt-Sort ( Pallars Sobirà, Lleida)

Tel.: 678 095 458 | Email: casabeta@casabeta.cat


www.casabeta.cat/index.php


www.facebook.com/betapujalt