Dijous Low Cost

al Restaurant les Cols.


Fina Puigdevall ha incorporat una novetat: la fórmula low cost tots els dijous de l’any oferint un menú a 15€. A l’hivern a la Carpa del restaurant Les Cols amb un Menú d’escudella i carn d’olla i , a l’estiu, al pavelló de Tossols amb el menú d’arròs i carn a la brasa al mateix preu. Un preu assequible a un sector de públic més ampli per tal que puguin gaudir de cuina d’avantguarda i espais arquitectònics singulars.

 
El xef Romain Fornell director gastronòmic de l’Hostal La Gavina


El xef Romain Fornell s'incorpora com a director gastronòmic de l'Hostal de la Gavina de S'Agaró, hotel de 5 estrelles Gran Luxe, considerat el millor de la Costa Brava i un dels més emblemàtics de la Mediterrània, que inicia la seva temporada 2015 el 1 d'abril.


Format al costat de Alain Ducasse i Michel Sarran, Romain Fornell és el màxim exponent de la nova cuina francesa a Barcelona, on va recalar per dotar de creativitat dels fogons de l'antic hotel Ritz. Va saber reinterpretar amb encert a clàssics com Escoffier, un dels seus més venerats, i combinar tradició i avantguarda en creacions pròpies que s'han adaptat al paladar local. Amb les seves interpretacions de l'arrel gastronòmica catalana i afegint un toc propi, dotarà de nova personalitat la cuina de La Gavina.

Cuina creativa d’arrel mediterrània

La línia gastronòmica de la Gavina, amb l'entrada de Romain, s'actualitzarà d'acord amb els més exigents estàndards de l'alta cuina, però mantenint l'essència que caracteritza l'establiment, cuina tradicional de la Mediterrània, i dotant-lo d'identitat pròpia i creativitat. Fornell dirigirà tots els espais gastronòmics de l'hotel: La Terrassa, el Restaurant Garbí,el restaurant Candlelight.
La nova carta, signada per Romain Fornell, estarà a partir del proper mes de juny.

 

La xef Fina Puigdevall a

la cuina de Mas de Torrent


Mas de Torrent ha fitxat la xef de Les Cols per dirigir la proposta gastronòmica de l'hotel. La cuinera del restaurant Les Cols, amb dues estrelles Michelin, trasllada la seva filosofia quilòmetre zero de la Garrotxa a l'Empordà.


Això significa que torna a utilitzar el peix, el marisc, les anxoves de l'Escala, el recuit de Fonteta o l'arròs de Pals, ingredients que no entren a la seva cuina des que, fa més de 12 anys, va fer una arriscada aposta pel quilòmetre zero, per centrar la seva proposta en productes de la comarca de la Garrotxa, "no viatjats".


Nova Carta Km.0 amb el peix de l’Empordà com a protagonista

El director de Mas de Torrent, Xavier Rocas, explica que buscava un cuiner reconegut, amb una filosofia clara i que conegués les comarques de Girona.


Puigdevall, que va obrir el seu restaurant d'Olot fa quasi 25 anys, assegura que "acceptar l'oferiment de Mas de Torrent era un autèntic repte, el de traslladar la filosofia de Les Cols a l'Empordà, tornar a utilitzar ingredients com el peix, prioritzar el producte de qualitat de la zona i crear plats de sabors". La xef servirà ja els nous plats a l'Empordà. 
PORTADA../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
AGENDA../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
► 
Propostes gastronòmiques i promocions
gourmet
►../GOURMETCATALUNYA/PROPOSTES-GASTRONOMIQUES.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/


fitxatges estrella per a hotels de luxe

fina puigdevall de les cols dirigirà la cuina de mas de torrent i romain fornell de caelis la restauració de l’hostal de la gavina