la vella farga entra al top dels hotels gastronòmics

què fer aquest cap de setmana? relais & chateaux, escapades gastronòmiques

 

La Vella Farga, entre els Hotels més selectes

La Vella Farga entra al

Club dels Relais & ChâteauxLladurs, el Solsonès, 24 d’abril del 2020.-


La feina ben feta sempre té recompensa, i

en només cinc anys de trajectòria, l’Hotel

La Vella Farga****s ja ha aconseguit un dels reconeixements més preuats: formar part

de la família ‘Relais & Châteaux’, una associació que engloba a 580 hotels i restaurants de luxe

de tot el món que comparteixen un

gran nivell d’excel·lència.

 

La magnífica ubicació, el llegat històric de l’edifici, la integració a l’entorn, les instal·lacions, la implicació i l’atenció del servei, i la família que regenta l’Hotel La Vella Farga han permès la incorporació d’aquest ‘petit gran hotel’ a la prestigiosa cadena fundada a França el 1954. De fet, el mateix president de ‘Relais & Châteaux’, Philippe Gombert ha afirmat que “aquest hotel serà l’ambaixador perfecte dels nostres valors i el nostre compromís de protegir el patrimoni local”.

 

El reconeixement a La Vella Farga també suposa una excel·lent notícia per la família de Petits Grans Hotels de Catalunya. No només pel prestigi que es fa extensible a tota la marca, sinó també per la satisfacció que suposa veure l’evolució d’un establiment que, des del primer dia, va creure en el projecte de PGHC. El propietari de La Vella Farga, Martí Angrill així ho ha expressat: “volem donar les gràcies a tots els que han confiat en nosaltres, a tots els que ens han ensenyat a caminar i als qui, amb la seva confiança, ens han ajudat a millorar dia rere dia”.

 

Natura, luxe i passió

 

L’Hotel La Vella Farga és una antiga masia del segle XI situada a Lladurs (Solsonès) que està envoltada de 300 hectàrees de prats i boscos de pins centenaris. Un oasi de pau on el silenci, la calma i el confort converteixen l’estada en una experiència inoblidable als peus del Pirineu català.

 

Després d’una acurada reconstrucció, el projecte es va culminar l’any 2015 amb uns resultats espectaculars. Tot conservant els elements i les estructures originals de l’edifici, La Vella Farga s’havia convertit en un acollidor i exclusiu hotel amb unes instal·lacions magnífiques -14 habitacions amb totes les comoditats i piscina climatitzada- i una gastronomia de qualitat basada en els productes de proximitat i de temporada. 

 

A tots aquests elements cal sumar-hi la dedicació i la passió dels propietaris de La Vella Farga. El matrimoni format per en Martí Angrill i la Gemma Ribera ha trobat la manera de crear un indret ideal per a totes les persones que volen viure una experiència única, de descans i benestar.

 

Petits Grans Hotels de Catalunya,

una història d’èxit 

 

La marca Petits Grans Hotels de Catalunya

(PGHC) va néixer l’any 2008, i actualment

agrupa a 54 establiments hotelers de menys

de 15 habitacions.


L’ADN dels ‘petits grans hotels’ es basa en l’excel·lència d’uns serveis propis d’un gran hotel però des d’un tracte familiar i proper. Un altre element característic d’aquests hotels amb encant és l’aposta per una oferta gastronòmica de qualitat.  

 

Per trobar l’origen de PGHC ens hem de remuntar a la dècada dels 90, amb la creació de COSTA BRAVA CENTRE HOTELS, la primera cadena tipològica voluntària de Catalunya.

 

El 2004 va sorgir la idea d’agrupar petits hotels amb encant de les comarques gironines, i quatre anys més tard, es va crear Petits Grans Hotels de Catalunya amb hotels de les quatre províncies catalanes. Des del Pirineu fins a la Costa Brava, Costa de Barcelona, o la Costa Daurada, passant per zones de l’interior.
 

Relais & Châteaux

L’HOTEL LA VELLA FARGA ESDEVÉ NOU MEMBRE DE LA PRESTIGIOSA

CADENA ‘RELAIS & CHÂTEAUX’

Situat a Lladurs (Solsonès), aquest fantàstic establiment de luxe també forma part

de la marca Petits Grans Hotels de Catalunya (PGHC) des de l’any 2015.

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants

a Catalunya

millors cuines del país

Restaurants Carta

de temporada

les 4 estacions a taula

Escapades de tast

Hotels Gourmet

tast & relax al teu país

Restaurants de Catalunya, els Clàssics

Restaurants Clàssics de Catalunya

El canon de la cuina catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Els millors restaurants de Catalunya

Restaurants amb estrella Michelin i +

El canon de l’alta gastronomia catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Hotels gastronòmics

Escapades amb Estrella

luxe gourmet, millors restaurants amb hotel

Una selecció d’Hotels-restaurant que han merescut el reconeixement dels crítics gastronòmics i aficionats gourmet del país i internacionals: estels Michelin, sols Repsol o ser membres d’exclusives associacions gastronòmiques com Relais & Chateaux o Petits Grans Hotels de Catalunya...

Hotels rurals amb cuina casolana

Hotels rurals amb cuina de la terra

establiments familiars, hostals i cases rurals

Una selecció d’Hotels, hostals, fondes i allotjaments rurals on hi trobareu unes intal·lacions amb la comoditat i el confort suficients per gaudir d’un descans actiu coneixent el territori i alhora,

gaudint de la cuina del país ..