El xef Jordi Garrido nou 
xef executiu de Grup Olivé

Març 2015
El Xef Jordi Garrido s’incorpora al Grup Olivé com a Xef executiu i coordinarà la proposta gastronòmica de 5 restaurants.

El xef de Xàtiva, fins ara al Mas de Torrent, coordinarà la proposta gastronòmica dels cinc restaurants. Garrido s'incorpora com a responsable de l'oferta gastronòmica dels restaurants que té el grup a Barcelona: L'Olivé, Paco Meralgo, Barceloneta, Tuset i Barcelona-Milano. Fins ara, liderava els fogons del restaurant de l'Hotel & Spa Mas de Torrent.Jordi GarridoNandu Jubany
Marc Gascons d’Els Tinars
obre cuina a Barcelona

Febrer 2015 
Des d’aquest mes de febrer, la cuina del xef d’Els Tinars, Marc Gascons, es pot gaudir també a Barcelona. La seva nova aposta gastronòmica és diu Informal i és un dels restaurants del nou hotel de luxe The Serras. 

En aquest espai, obert per a esmorzars, dinars i sopars, en Marc us convida a gaudir de les especialitats catalanes amb una deliciosa selección de tapes mediterrànees a partir d’ingredients frescos de temporada procedents del mercat local. Una línea de cuina mediterrània, catalana, fresca, jove i informal. 

The Serras Hotel és un projecte de la família Serra, clients habituals d'Els Tinars, que buscaven algú que parlés el seu mateix llenguatge i que fos capaç de dissenyar una carta catalana i mediterrània moderna i adequada per al turisme.

Hotel de luxe a la façana marítima 
de Barcelona
 La família Serra ha invertit uns 13 milions d'euros en la remodelació de l'edifici i la construcció de l'hotel, que té 30 habitacions i està ubicat al passeig Colom, amb vistes a la façana marítima de la ciutat. L'edifici, declarat bé cultural, és un immoble típic del classicisme romàntic en el qual Pablo Picasso va tenir el seu primer estudi a Barcelona. 

L'arquitecte de l'edifici, Francesc Daniel Molina, va ser el mateix que va projectar la plaça Reial, i a la façana es poden veure elements decoratius basats en la terracota, així com revestiments originals de frescos i estucs.  L'hotel està codirigit per Antonio Bignone i Ona Matas, amb una dilatada experiència en la direcció d'establiments hotelers de luxe de la capital anglesa.

INFORMAL by Marc Gascons
Hotel The Serras
Passeig de Colom, 9 - Barcelona
Telf. 93 169 18 68
www.hoteltheserrasbarcelona.com

http://www.hoteltheserrasbarcelona.com/shapeimage_3_link_0

El xef Nandu Jubany assessor

gastronòmic a l’Hotel Majestic


Des de desembre de 2014

Referent d'alta cuina i premiat amb una estrella Michelin.


Majestic Hotel & Spa sempre en constant evolució vol completar la seva renovades instal·lacions amb la millor oferta gastronòmica d'alta qualitat. Estem orgullosos a comptar des d'ara amb un xef de reconegut prestigi com és el Nandu Jubany com a assessor gastronòmic de Majestic Hotel Group. Tot un referent d'alta cuina, gastronomia de qualitat i amb una estrella Michelin al seu restaurant 'Can Jubany', a la propera comarca d'Osona.


La proposta gastronòmica de Nandu Jubany és una cuina que afirma la tradició més exigent unint sabors i valors propis. Fonamentat en la temporalitat, permet que el paladar degusti els productes més selectes i escollits en cada estació de l’any. Sempre tenint cura de la presentació amb un toc actual i seguint les últimes tendències culinàries.


El resultat, un joc d’essències i sabors que faran de cada plat un moment irrepetible. Estratègia, tècnica i sofisticació que parteixen d’un receptari clàssic per arribar a l’excel·lent.


Noves propostes gastronòmiques

al Majestic Hotel & Spa

Els nostres clients podran descobrir nous sabors, plats elegants i menús sofisticats al nostre restaurant o simplement a l'esmorzar cada matí al bufet de El Patio del Majestic. Igualment, li proposem que descobreixi les noves opcions lleugeres del Bar del Majestic per dinar o les opcions saboroses de la nostra terrassa panoràmica "La Dolce Vitae".


El bon gust de l'alta cuina de xef unit a la gran tradició de Majestic. Des de 1918 la tradició renovada al bellmig Passeig de Gràcia de Barcelona.


www.hotelmajestic.es/ca/

gastronomia/nandu-jubany


 
PORTADA../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
AGENDA../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
► 
Propostes gastronòmiques i promocions
gourmet
►../GOURMETCATALUNYA/PROPOSTES-GASTRONOMIQUES.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/


fitxatges estrella per a hotels de luxe a barcelona

nandu jubany al gastrobar de l’hotel majestic i marc gascons d’els tinars a l’hotel the serras